

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde
Roua de jad creată de maestrul meșteșugului său. Așa sună traducerea liberă a denumirii Gyokuro Takumi. Nu există nici cea mai mică îndoială de faptul că maeștrii japonezi ai ceaiului fac parte din topul domeniului. Dacă există vreun sceptic, atunci după ce va degusta exclusivistul gyokura cultivat în armonie perfectă cu natura frumoasă a insulei Kyushu, își va schimba brusc opinia.
Compoziție
Ceai verde Japan Gyokuro 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia are o frumoasă culoare aurie cu nuanțeverzi. Ceaiul surprinde prin prospețimea sa, dulceața neașteptată cu o notă de plante și un gust distinct umami.
Originea ceaiului.
Cea mai sudică insulă japoneză Kyushu este renumită pentru uriașul vulcan activ Aso. Datorită acestuia în această parte a Țării Soarelui Răsare nu lipsește activitatea tectonică, izvoarele termale și solul bogat în minerale. Mai ales ultimul amintit este răspunsul de ce aici sunt cele mai cunoscute plantații de ceai, a căror specialitate sunt ceaiurile verzi.
Una dintre ele este și cea din prefectura Kagoshima. Produce un ceai complet unic cu numele takumi. Acest ceai gyokuro este complet dependent de măiestria creatorilor săi. Se cultivă în mod organic, fără adaos de substanțe chimice. Aceasta poate fi o provocare dificilă pentru că ceaiul gyokuro face parte dintre așa-numitele ceaiuri umbrite. În absența soarelui, dăunătorii se înmulțesc și atacă frunzele arborelui de ceai și frunzele sunt complet distruse.
Experiențele, metodele dovedite de generații și răbdarea face uneori minuni, și de aceea Gyokuro Takumi BIO poate sta liniștit la umbră minim optsprezece zile, cel mai adesea chiar treizeci de zile. Aceasta se întâmplă întotdeauna primăvara, ca să se recolteze imediat primii muguri împreună cu două frunze verzi, în care se ascunde gustul și aroma de o intensitate fără precedent. La fel ca și recoltarea, rularea ulterioară în ace subțiri are loc exclusiv manual, astfel încât pe toată durata să fie urmărită atent doar cea mai înaltă calitate.
Grija și devotamentul față de meșteșug sunt recompensate cu cel mai mare premiu la sfârșitul procesului. Un ceai extraordinar care încântă prin aroma sa îmbătătoare și cu un gust atât de delicios, încât veți lăsa ceașca jos doar la ultima picătură, la care vă veți întreba dacă ați fost mai fermecat de notele excepționale de umami sau de îmbinarea prospețimii cu o dulceață surprinzătoare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Prima infuzie - Ceaiul Gyokuro se prepară cu apă la temperatură de 60°C într-un raport de 3 g la 100 ml de apă. Se lasă la infuzat 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
- A doua infuzie - temperatura apei de 70°C, timp de infuzare 1,5 minute.
- A treia infuzie - temperatura apei de 80°C, timp de infuzare 1 minut.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
