075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde

Cod: 1642

Roua de jad creată de maestrul meșteșugului său. Așa sună traducerea liberă a denumirii Gyokuro Takumi. Nu există nici cea mai mică îndoială de faptul că maeștrii japonezi ai ceaiului fac parte din topul domeniului. Dacă există vreun sceptic, atunci după ce va degusta exclusivistul gyokura cultivat în armonie perfectă cu natura frumoasă a insulei Kyushu, își va schimba brusc opinia.

Pachete mari:
Pachete mici:
383,7 Lei /250 g 153,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Proaspăt, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Japan Gyokuro 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia are o frumoasă culoare aurie cu nuanțeverzi. Ceaiul surprinde prin prospețimea sa, dulceața neașteptată cu o notă de plante și un gust distinct umami.

Originea ceaiului.

Cea mai sudică insulă japoneză Kyushu este renumită pentru uriașul vulcan activ Aso. Datorită acestuia în această parte a Țării Soarelui Răsare nu lipsește activitatea tectonică, izvoarele termale și solul bogat în minerale. Mai ales ultimul amintit este răspunsul de ce aici sunt cele mai cunoscute plantații de ceai, a căror specialitate sunt ceaiurile verzi.

Una dintre ele este și cea din prefectura Kagoshima. Produce un ceai complet unic cu numele takumi. Acest ceai gyokuro este complet dependent de măiestria creatorilor săi. Se cultivă în mod organic, fără adaos de substanțe chimice. Aceasta poate fi o provocare dificilă pentru că ceaiul gyokuro face parte dintre așa-numitele ceaiuri umbrite. În absența soarelui, dăunătorii se înmulțesc și atacă frunzele arborelui de ceai și frunzele sunt complet distruse.

Experiențele, metodele dovedite de generații și răbdarea face uneori minuni, și de aceea Gyokuro Takumi BIO poate sta liniștit la umbră minim optsprezece zile, cel mai adesea chiar treizeci de zile. Aceasta se întâmplă întotdeauna primăvara, ca să se recolteze imediat primii muguri împreună cu două frunze verzi, în care se ascunde gustul și aroma de o intensitate fără precedent. La fel ca și recoltarea, rularea ulterioară în ace subțiri are loc exclusiv manual, astfel încât pe toată durata să fie urmărită atent doar cea mai înaltă calitate.

Grija și devotamentul față de meșteșug sunt recompensate cu cel mai mare premiu la sfârșitul procesului. Un ceai extraordinar care încântă prin aroma sa îmbătătoare și cu un gust atât de delicios, încât veți lăsa ceașca jos doar la ultima picătură, la care vă veți întreba dacă ați fost mai fermecat de notele excepționale de umami sau de îmbinarea prospețimii cu o dulceață surprinzătoare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 60 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 3g na 100 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Prima infuzie - Ceaiul Gyokuro se prepară cu apă la temperatură de 60°C într-un raport de 3 g la 100 ml de apă. Se lasă la infuzat 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
  2. A doua infuzie - temperatura apei de 70°C, timp de infuzare 1,5 minute.
  3. A treia infuzie - temperatura apei de 80°C, timp de infuzare 1 minut.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

Insula muntoasă Kyushu este renumită atât pentru vulcanul cel mai activ din Japonia, izvoare termale și istoria bogată, cât și pentru plantațiile extinse de ceai. Timp de secole, acestea au dat lumii frunze de o puritate perfectă, mirosuri și arome extraordinare. Japan Gyokuro de calitate BIO este unul dintre cele mai bune ceaiuri. Crește la umbra covoarelor de stuf, de ceea este delicat și are gust dulce de fructe. Acest ceai este denumit și „roua jade”. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
328,8 Lei /250 g 131,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

Regele japonez din grădinile umbrite de calitate organică. Ceai verde cu gust rafinat, care vă va cuceri complet cu delicatețea și intensitatea sa totuși puternică. Datorită culorii sale bogate, și-a câștigat numele de lacrimă de jad și vă va lăsa cu o impresie de care vă veți bucura cu toate simțurile. Nu degeaba Gyokuro este considerat unul dintre cele mai bune ceaiuri japoneze, închinate doar de cei mai respectați oaspeți, iar cel din zona Miyazaki aparține printre… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
369,6 Lei /250 g 147,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde

Țara Soarelui Răsare a oferit lumii o altă comoară prețioasă, care va cuceri mulți iubitori de ceaiuri verzi japoneze. Ceaiul unic și cu adevărat extraordinar Gyokuro Shincha Kiwami a crescut în armonie cu natura și fără intervenția inutilă a oamenilor. Drept urmare, poate oferi un gust excepțional și intens, care cucerește atât de ușor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
557,3 Lei /250 g 222,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »