075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

Cod: 1430

Insula muntoasă Kyushu este renumită atât pentru vulcanul cel mai activ din Japonia, izvoare termale și istoria bogată, cât și pentru plantațiile extinse de ceai. Timp de secole, acestea au dat lumii frunze de o puritate perfectă, mirosuri și arome extraordinare. Japan Gyokuro de calitate BIO este unul dintre cele mai bune ceaiuri. Crește la umbra covoarelor de stuf, de ceea este delicat și are gust dulce de fructe. Acest ceai este denumit și „roua jade”.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kyushu
Gust
Gust:
Dulceag, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Japan Gyokuro BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul verde Japan Gyokuro Hisui BIO este pe bună dreptate clasat printre sortimentele de calitate superioară. Modul în care este cultivat și prelucrat îi conferă un gust foarte delicios, delicat, și dulce fructat la sfârșit. Nu degeaba japonezii au inventat al cincilea gust special pentru Gyokuro, un gust special umami. Infuzia are o culoare galben-verde deschisă și poate fi preparată de până la trei ori dintr-o doză de ceai. De fiecare dată surprinde cu tonuri puțin diferite.

Originea ceaiului

Kyushu (Kyushu, sau în traducere "nouă provincii") este cea mai sudică insulă japoneză, considerată odinioară o poartă spre Japonia. Este o regiune montană, cu cel mai activ vulcan din țară Mt Also, care se ridică la o altitudine de 1591 metri.

Aproximativ 10% din populația Japoniei locuiește pe insulă, majoritatea orașelor fiind concentrate de-a lungul coastei de nord-vest. Plantațiile de ceai aparțin prefecturilor Fukuoka, Kagoshima și Miyazaki. Dispun de un climat subtropical și un sol bogat în minerale. Înainte de a ajunge la descrierea ceaiului unic, menționăm că întreaga insulă este renumită și pentru templele sale cu statuile lui Buddha din piatră, altare în locuri înalte, orașe cetate, porțelan, hârtia realizată manual, delicatese gourmet, natura uimitoare și clădirile moderne. Sigur că nimeni nu va fi surprins să găsească un Muzeu al ceaiului. Acesta vă oferă nu numai o perspectivă asupra istoriei ceaiului și a preparării ceaiului în prefectura Fukuoka, dar puteți gusta aici și tăiței de ceai, orez cu ceai sau să vă prăjiți singuri frunze de ceai proaspete. Este deschis zilnic, exceptând ziua de marți. Nu este o coincidență faptul că acest ceai Japan Gyokuro a primit în denumirea sa și numele de Hisui. În japoneză, înseamnă "jad" și frunzele de ceai au exact această culoare. Ceaiul rafinat se poate lăuda cu aceste frunze, în special datorită modului în care se cultivă arborii de ceai. Aceștia sunt acoperiți cu covoare de stuf cu aproximativ 20 de zile înainte de recoltare.

Astfel, frunzele plantelor de ceai sunt expuse numai la minimum de radiații solare, iar plantele sunt stimulate să producă un nivel mai ridicat de culoare verde - clorofilă. Acest lucru influențează alte substanțe din materia verde având un efect semnificativ asupra gustului și mirosului ceaiului. Umbrirea arborilor de ceai s-a folosit în Japonia încă din secolul al XVII-lea. Frunzele de ceai sunt culese manual de lucrători pe plantații între lunile aprilie și mai. Ca să nu oxideze și să nu piardă prospețimea prețioasă, sunt supuse la aburi pentru scurt timp. Apoi se rulează ceaiul în ace mici și se usucă delicat.

Japonezii iubesc atât de mult ceaiul Gyokuro încât i-au atribuit o a cincea categorie specială de gust „umami”. Dar atenție, un ceai Gyokuro bun trebuie căutat pe piață. Deseori, ceaiul japonez de calitate este confundat cu înlocuitori din China. Cu toate acestea, în cazul ceaiului Japan Gyokuro Hisui BIO, puteți fi siguri de originea sa, la fel și de puritatea sa, pe care marca BIO o reprezintă.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 60 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 3g na 100 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Prima infuzie - Ceaiul Gyokuro se prepară cu apă la temperatură de 60°C într-un raport de 3 g la 100 ml de apă. Se lasă la infuzat 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
  2. A doua infuzie - temperatura apei de 70°C, timp de infuzare 1,5 minute.
  3. A treia infuzie - temperatura apei de 80°C, timp de infuzare 1 minut.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

Regele japonez din grădinile umbrite de calitate organică. Ceai verde cu gust rafinat, care vă va cuceri complet cu delicatețea și intensitatea sa totuși puternică. Datorită culorii sale bogate, și-a câștigat numele de lacrimă de jad și vă va lăsa cu o impresie de care vă veți bucura cu toate simțurile. Nu degeaba Gyokuro este considerat unul dintre cele mai bune ceaiuri japoneze, închinate doar de cei mai respectați oaspeți, iar cel din zona Miyazaki aparține printre… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
369,6 Lei /250 g 147,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

JAPAN KUKICHA BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN KUKICHA BIO

Este o vorbă „să vezi Napoli și apoi să mori”. Dar îndrăznim s-o modificăm în „să vezi Napoli japonez și apoi să bei ceai”. Tocmai așa se numește paradisul iubitorilor de ceai verde japonez, din prefectura Kagoshima. Kukicha locală este binecunoscută și pentru că provine din plantațiile organice ale micilor cultivatori. Astfel o adevărată raritate vă așteaptă printre ceaiurile pline de gustul perfect. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
229,4 Lei /250 g 91,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde

Roua de jad creată de maestrul meșteșugului său. Așa sună traducerea liberă a denumirii Gyokuro Takumi. Nu există nici cea mai mică îndoială de faptul că maeștrii japonezi ai ceaiului fac parte din topul domeniului. Dacă există vreun sceptic, atunci după ce va degusta exclusivistul gyokura cultivat în armonie perfectă cu natura frumoasă a insulei Kyushu, își va schimba brusc opinia. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »