075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO - ceai verde

Cod: 1472

Jocul soarelui și umbrelor. Iubitorii de ceaiuri japoneze știu că doar diferențele mici în ceea ce privește utilizarea luminii și a umbrelor atunci când se cultivă ceaiul pot influența fundamental experiența băuturii rezultate. Ceaiul cultivat organic Kabusecha este un exemplu strălucitor. Dacă nu vă puteți decide între Sencha și Gyokuro, atunci avem o posibilă soluție pentru dvs. Încercați Kabusecha. Combină cele mai semnificative caracteristici ale ambelor și poate deveni cu ușurință preferatul dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
327,9 Lei /250 g 131,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Proaspăt, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Punctul culminant al primei infuzii este așa-numitul „al cincilea gust” - umami. La Kabusecha vă veți bucura pe deplin de fiecare ceașcă de ceai.

Originea ceaiului

În Prefectura Kagoshima, pe insula Kyushu, veți găsi plantații mari de ceai în apropierea vulcanului activ Sakurajima. Datorită acestui vulcan, solul este bogat în minerale, iar compoziția sa contribuie semnificativ la gustul unic al ceaiurilor cultivate aici. În vremurile anterioare, era necesar să se protejeze arborii de cenușa vulcanică, astfel încât în jurul lor existau plase sau pânze fine. Frunzele prăfuite trebuiau spălate după recoltare, iar calitatea lor a fost afectată. La scurt timp însă, cultivatorii au observat că umbrirea are un efect mare asupra încetinirii creșterii mugurilor. Au suficient timp pentru a-și intensifica gustul și culoarea.

Prin urmare, tehnica de umbrire s-a extins și a fost utilizată special în acest scop. Prin urmare, utilizarea plaselor la Kabusecha este identică ca și la Gyokuro. Spre deosebire de acesta, Kabusecha va rămâne la umbră pentru un timp mult mai scurt. Arborii de ceai se acoperă cu aproximativ o săptămână înainte de colectarea mugurilor. De asemenea, umbrirea nu este la fel de intensă. Pânzele permit să treacă doar 50% din lumina zilei, în timp ce acoperișurile de paie utilizate în cazul Gyokura asigură o umbrire de până la 90%.

Kabusecha rezultată își păstrează prospețimea de Sencha, având în același timp o atingere dulce de Gyokura. Prin limitarea razelor solare directe, frunzele capătă un conținut mai mare de clorofilă și, de asemenea, de aminoacizi în frunte cu L-teanina. Urmează o uscare atentă și relativ lungă a ceaiului prin evaporare pentru a evita fermentarea. Rezultatul sunt niște frunze verzi închise și foarte fragile înfășurate în ace subțiri, care sunt apoi lăsate să se odihnească mult timp. Acest lucru le oferă suficient timp pentru a amesteca și rafina aromele. Apoi nimic nu mai stă în calea plăcerii maxime a acestui ceai unic, în semn de umbră și vulcan.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți ceaiul Kabusecha în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. La Kabusecha adăugați apă fierbinte de 70 °C. Dacă puneți apă mai fierbinte poate avea ca rezultat un gust și un miros mai slab de ceai.
  3. Lăsați la infuzat timp de 2 - 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
  4. Kabusecha poate fi lăsat să infuzeze de 3x.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


Filtru permanent pentru ceai mărime M
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Sita specială dezvoltată, cu material constant, care nu atrage nici un fel de miros sau gust. Să vă bucurati de o bautura mai bună, sita are un capac care servește la acoperirea ceaiului in sita și in acelasi timp servește la scoaterea sitei. Sita este potrivită pentru spalare în mașini de spălat vase. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Vom livra miercuri, 29. 9. 2021
43,8 Lei cu TVA

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Nu este nimic mai ușor să pregătiți cana de ceai cu ajutorul filtrului de hârtie. Filtrele de hârtie sunt fabricate din materiale extra-fine care nu capata nici un fel de miros sau gust.. Pachetul contine 100 de filtre pentru ceai. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Vom livra miercuri, 29. 9. 2021
19,9 Lei cu TVA

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

Insula muntoasă Kyushu este renumită atât pentru vulcanul cel mai activ din Japonia, izvoare termale și istoria bogată, cât și pentru plantațiile extinse de ceai. Timp de secole, acestea au dat lumii frunze de o puritate perfectă, mirosuri și arome extraordinare. Japan Gyokuro de calitate BIO este unul dintre cele mai bune ceaiuri. Crește la umbra covoarelor de stuf, de ceea este delicat și are gust dulce de fructe. Acest ceai este denumit și „roua jade”. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
290,4 Lei /250 g 116,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde

O adevărată raritate din Prefectura Miyazaki. Această Sencha din clasa premium are tot ce ar trebui să aibă un ceai de acest tip. Stimulează jucăuș mintea și inundă organismul cu un val de energie. În același timp, însă, prin aspectul său unic, metoda de prelucrare și gustul dulce unic cu caracteristici umami, va pregăti iubitorilor de ceaiuri japoneze verzi o experiență inedită, care este pur și simplu este irezistibilă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
186,9 Lei /250 g 74,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde

Țara Soarelui Răsare a oferit lumii o altă comoară prețioasă, care va cuceri mulți iubitori de ceaiuri verzi japoneze. Ceaiul unic și cu adevărat extraordinar Gyokuro Shincha Kiwami a crescut în armonie cu natura și fără intervenția inutilă a oamenilor. Drept urmare, poate oferi un gust excepțional și intens, care cucerește atât de ușor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
492,1 Lei /250 g 196,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021

Ați vizualizat


CHANCA PIEDRA ( Phyllantus niruri linn ) - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHANCA PIEDRA ( Phyllantus niruri linn ) - plantă

Pachete mari:
Pachete mici:
86,5 Lei /250 g 34,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 29. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »