

JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO - ceai verde
Jocul soarelui și umbrelor. Iubitorii de ceaiuri japoneze știu că doar diferențele mici în ceea ce privește utilizarea luminii și a umbrelor atunci când se cultivă ceaiul pot influența fundamental experiența băuturii rezultate. Ceaiul cultivat organic Kabusecha este un exemplu strălucitor. Dacă nu vă puteți decide între Sencha și Gyokuro, atunci avem o posibilă soluție pentru dvs. Încercați Kabusecha. Combină cele mai semnificative caracteristici ale ambelor și poate deveni cu ușurință preferatul dvs.
Compoziție
Ceai verde JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO 100%Infuzia și gustul ceaiului
Punctul culminant al primei infuzii este așa-numitul „al cincilea gust” - umami. La Kabusecha vă veți bucura pe deplin de fiecare ceașcă de ceai.
Originea ceaiului
În Prefectura Kagoshima, pe insula Kyushu, veți găsi plantații mari de ceai în apropierea vulcanului activ Sakurajima. Datorită acestui vulcan, solul este bogat în minerale, iar compoziția sa contribuie semnificativ la gustul unic al ceaiurilor cultivate aici. În vremurile anterioare, era necesar să se protejeze arborii de cenușa vulcanică, astfel încât în jurul lor existau plase sau pânze fine. Frunzele prăfuite trebuiau spălate după recoltare, iar calitatea lor a fost afectată. La scurt timp însă, cultivatorii au observat că umbrirea are un efect mare asupra încetinirii creșterii mugurilor. Au suficient timp pentru a-și intensifica gustul și culoarea.
Prin urmare, tehnica de umbrire s-a extins și a fost utilizată special în acest scop. Prin urmare, utilizarea plaselor la Kabusecha este identică ca și la Gyokuro. Spre deosebire de acesta, Kabusecha va rămâne la umbră pentru un timp mult mai scurt. Arborii de ceai se acoperă cu aproximativ o săptămână înainte de colectarea mugurilor. De asemenea, umbrirea nu este la fel de intensă. Pânzele permit să treacă doar 50% din lumina zilei, în timp ce acoperișurile de paie utilizate în cazul Gyokura asigură o umbrire de până la 90%.
Kabusecha rezultată își păstrează prospețimea de Sencha, având în același timp o atingere dulce de Gyokura. Prin limitarea razelor solare directe, frunzele capătă un conținut mai mare de clorofilă și, de asemenea, de aminoacizi în frunte cu L-teanina. Urmează o uscare atentă și relativ lungă a ceaiului prin evaporare pentru a evita fermentarea. Rezultatul sunt niște frunze verzi închise și foarte fragile înfășurate în ace subțiri, care sunt apoi lăsate să se odihnească mult timp. Acest lucru le oferă suficient timp pentru a amesteca și rafina aromele. Apoi nimic nu mai stă în calea plăcerii maxime a acestui ceai unic, în semn de umbră și vulcan.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți ceaiul Kabusecha în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- La Kabusecha adăugați apă fierbinte de 70 °C. Dacă puneți apă mai fierbinte poate avea ca rezultat un gust și un miros mai slab de ceai.
- Lăsați la infuzat timp de 2 - 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
- Kabusecha poate fi lăsat să infuzeze de 3x.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
