

JAPAN GYOKURO - ceai verde
Asta o să vă placă! Nou în oferta noastră găsiti ceaiul care este servit în Japonia numai oaspetilor prețioși. Se cultivă în condiții foarte speciale, se vinde pentru foarte mulți bani și are un gust deosebit de rar. Japan Gyokuro este cu adevărat special. Oferiți-vă acest lux și gustați ceaiul pentru care japonezii au inventat al cincilea gust. Gyokuro nu este dulce, sărat, acru sau amar. Este pur si simplu umami.
Compoziție
Ceai verde Japan Gyokuro BIO 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai poate vă ameteste. Dar nu vă faceți griji, va fi o ciocnire pur pozitivă. Întâlnirile cu Japan Gyokuro de înaltă calitate lasă numai sentimente bune. Infuzarea ceaiului prețios are o culoare verde deschisă și o aromă curată, proaspătă. Gustul lui este extraordinar - foarte blând, dulce, spre final fin, catifelat și cu o urmă florală. Japonezii i-au oferit o categorie nouă, umami. Este cel mai înalt grad de bunătate. Veți simți acest lucru numai la prima infuzie.
Originea ceaiului
Gyocuro sau Gyocuro Jade Dew - acestea sunt toate numele de ceai verde crescut într-un mod unic în Uji situat la marginea de sud a orașului recunoscut ca un centru al culturii japoneze. Bineînțeles, este vorba despre Kyoto. Regiunea este caracterizată cu dealuri verzi, umiditate ridicată a aerului, sol fertil și zile calde, alternând cu nopțile reci. De aceea arbustii de ceai din grădinile locale se descurcă bine și frunzele lor se numără printre cele mai bune din Japonia.
Ceaiurile din această parte a Țării unde soarele rasare, are gust și aromă mai specială si culoarea este mult mai diferită decât cele din altă parte. De ce este Gyokuro atât de interesant? Este rezultatul unui proces specific de cultivare a ceaiului chinezesc (Camellia sinensis). Spre deosebire de cele mai multe grădini de ceai, care sunt în soare direct sau in umbra partiala de copaci, Gyocuro, ceaiul este proiectat pentru 20 de zile înainte de recoltare, este complet acoperit cu rogojini de paie. Ele sunt numite Kanreisha și prin ele generează mai multe tufe frunze de clorofilă, care influentează cantitatea de aminoacizi, zaharuri și material proteic. De aceea, Gyokuro este dulce și extrem de delicios, cu foarte putină astrigentă. De asemenea, recolta are reguli exacte - începe 88 de zile după prima zi de primăvară. Deci intre luna aprilie și mai. Frunzele sunt rupte manual, mirosul lor este mai plin și mai fin. Culegătorul de frunze predă la procesare intre 6 până la 8 kg de ceai pe zi. După culegere urmează aburitul. Aproximativ 15 secunde de abur fierbinte determină stoparea oxidării. Frunzele își păstrează culoarea verde frumoasă și proprietățile sănătoase. Acestea sunt rulate în ace mici și uscate. În final, acestea sunt sortate manual după culoare, dimensiune și formă. Cele mai de caliate ajung pe piata ca si Japonia Gyokuro.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți GYOKURO în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Peste GYOKURO turnați apă fierbinte de 70-80 °C. Prepararea de Gyokuro cu apă mai fierbinte poate avea ca rezultat un gust și un miros mai slab de ceai.
- Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
- GYOKURO poate fi infuzat de 3 ori.

























13. 7.
13. 7.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie din lemn

Teekanne mit Sieb 900 ml - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor 900 ml - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN KUKICHA - ceai verde

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde
