

PI LO CHUN - ceai verde
Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala!
Compoziție
Ceai verde China PI LO CHUN 100%Infuzie și gustul ceaiului
Deschideți săculețul și vă cuprinde o aromă ierboasă, puritate și naturalețe. Puneti spiralele mici in ceainic (pentru un efect vizual, recomandăm ceainic din sticlă), turnati apă caldă peste ele și veti simti aroma florală cu urme de fructe. Gustati si veti simti deasupra un gust dulce usor de piersică, prune, caise ... Pi Lo Chun este amar neglijabil, dar când il examinați, astringenta lui veți aprecia. Aceasta adaugă ceaiului prospețime și aromă pentru următoarea înghițitură.
Originea ceaiului
Condițiile ideale pentru Pi Lo Chun au muntii Dongting în provincia chineză Jiangsu. Datorită lacului din apropiere Tai-Hu este tipic pentru zona aceasta o umiditate ridicată, care este convenabilă pentru arbustii de ceai chinezesc (Camellia sinensis). Grădinile de ceai sunt deosebit de bine gândite și îngrijite, se acordă o atenție enormă. Este cunoscut faptul că frunzele de ceai absorb foarte bine mirosurile din jur (care este motivul pentru care oamenii care culeg ceai, nu le este permis parfumul sau fumatul) și exact asta utilizează fermierii în cultivarea Pi Lo Chun. Printre arbuștii de ceai se plantează pomi fructiferi (piersici, prune si caise), ale căror aroma ceaiul absoarbe și stochează în frunzele sale.
De asemenea, recolta este absolut unică. Acesta poate avea loc doar intr- o zi pe an, atunci când frunzele ating maximul de calitate. De obicei, acest lucru se întâmplă între jumătatea lunii martie și la mijlocul lunii aprilie, întotdeauna în momentul echinocțiului de primăvară. Recolta manuală trebuie să fie atentă și blândă, se rup doar trei centimetri din vârful frunzelor lungi, care sunt cele mai aromate. Incă în aceeasi zi sunt manual formate într-o formă care seamănă cu o cochilie de melc. Apoi uscate și sortate. La un kilogram de ceai este nevoie de 14-15 de mii de frunze de ceai lăstari. Pi Lo Chun este produs în provinciile Zhejiang și Sichuan, dar din munții Dongting este considerat cel mai bun. Pe piață se găseste si sub numele Bi Lou Hong Cha Green Green , Xia Sha Ren Xiang Bilouchun sau Pi Luo Yichun.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























26. 11.
11. 5.
11. 5.
11. 5.
3. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
