

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde
Experiență maximă! Forma frumoasă, aromă completă, o mulțime de teina și o calitate superioară. China Gunpowder Super este pe scurt si bine un ceai bun care te improspateaza cu adevărat. Bilutele mici de ceai dupa turnarea apei fierbinti pur si simplu explodeaza.
Compoziție
Ceai verde China Gunpowder Super 100%Infuzie și gustul ceaiului
Pentru Gunpowder este tipic gustul dulce-amărui, cu o tentă fumurie. Infuzia este galben mediu, miroase natural, ușor afumat. Toate ingredientele sunt echilibrate, ceaiurile verzi de calitate sunt recunoscute după gustul proaspăt, catifelat. Fie și o mică urmă de stridență dovedește ruperea echilibrului fragil. China Gunpowder Super vi-l puteți de asemenea pregăti și sub formă de ice tea. Umpleți paharul 2/3 cu cuburi de gheață și turnați ceai fierbinte peste. Veți obține o băutură excelentă, răcoritoare pentru zilele fierbinți.
Astringența plăcută și ușoara aromă fumurie sunt apreciate de experții de ceai din întreaga lume. Acum vă puteți răsfăța și dumneavoastră cu puterea adevăratului Gunpowder!
Originea ceaiului
Gunpowder sau Zhu cha aparține ceaiurilor chineze verzi tipice. Este produs în principal în celebra provincie Zhejiang situată în estul Chinei. Aproximativ 70% din suprafață este formată din dealuri, doar de-a lungul coastei și a râurilor găsim zone joase. Zhejiang are un climat subtropical umed cu patru anotimpuri. Primăvara începe în martie, este ploioasă și instabilă. Vara vine în iunie, iar până în septembrie, se menține temperaturi mai ridicate și umiditatea aerului ridicată și ploi frecvente. Toamna este secetă, cald și soare, iernile sunt scurte, dar reci.
Grădinile de ceai din Zhejiang le administrează de obicei ferme familiale mici. Arta cultivării, recoltării și prelucrării Gunpowderului și-o transmit din generație în generație. Procesele tradiționale de producere a ceaiului verde aparțin în China comorilor naționale. Plantațiile sunt de obicei administrate organic, astfel că ceaiul rezultat nu conține metale grele sau alte substanțe nocive sănătății. Arborii de ceai sunt de regulă recoltați de femei, uneori cu copii. Frunzele le pun în coșuri mari de bambus, pe care le poartă pe spate. Relativ repede trebuie să transporte recolta zilnică la prelucrare - frunzele sunt întinse la soare și lăsate la veștejit. Apoi se prăjesc, fiind astfel oprită fermentația, se rulează în bile mici și usucă. Totul decurge manual - fiecărei perle de Gunpowder îi este dedicată îngrijirea individuală cuvenită. Aparent, pentru că amintește de praful de pușcă, ceaiul și-a primit un astfel de nume. În plus, are proprietăți similar de "explozive" - după infuzare, frunzele de ceai lucioase se desfac fulgerător de repede.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Gunpowder se pune în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Peste Gunpowder se adaugă apă fierbinte de 70 - 80 °C.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
- Gunpowder poate fi lăsat să infuzeze de 3x.

























16. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA SENCHA - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
