

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru cu Clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Gunpowder ceai verde
Gunpowder sau praful de pușcă este cunoscut de toți cei care au vizitat vreodată o ceainărie sau au călătorit prin Asia. Perlele mici de ceai verde formate cu grijă, se desfac minunat după ce sunt acoperite cu apă fierbinte și dau un gust dulce- amărui și o aromă naturală, uneori ușor afumată.… descriere completă

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

CHINA GUNPOWDER - ceai verde

CHINA GUNPOWDER GOLDEN TEMPLE - ceai verde

ANANAS WITH MATCHA - ceai verde

TUAREG PREMIUM - ceai verde

CHINA GUNPOWDER 1st GRADE BIO - ceai verde

Goji proaspăt - ceai verde
Gunpowder ceai verde
Gunpowder sau praful de pușcă este cunoscut de toți cei care au vizitat vreodată o ceainărie sau au călătorit prin Asia. Perlele mici de ceai verde formate cu grijă, se desfac minunat după ce sunt acoperite cu apă fierbinte și dau un gust dulce- amărui și o aromă naturală, uneori ușor afumată. Gunpowder va fi îndrăgit de toți cei care au nevoie de o porție bună de energie. Conține o cantitate mare de teină.
De obicei, arborii de ceai pentru producerea ceaiului Gunpowder sunt plantați în provincia chineză Zhejiang. Peisajul deluros și microclimatul unic le oferă frunzelor proprietăți unice. Prin urmare, acestea sunt manipulate cu grijă extremă - atunci când se recoltează și se prelucrează manual, ceaiul nu trebuie să intre în contact cu substanțe aromatice. Muncitorilor li se interzice fumatul, folosirea parfumurilor și chiar consumarea mâncărurilor condimentate. După rulare, frunzele de ceai se prăjesc în tigăi mari. De aici și aroma lor afumată.