

CHINA GUNPOWDER 1st GRADE BIO - ceai verde
Vă aducem noutăți, ascultați ... Nu, nu vă faceți griji,nu am innebunit.... Vrem doar să vă facem fericiți tot anul, nu doar de Crăciun. De aceea adăugăm o altă specialitate in colectia ceaiurilor verzi - Bio Gunpowder. Chinezul ""praf de pușcă"" se caracterizează printr-un gust bogat, fin,delicat.
Compoziție
Ceai verde China GUNPOWDER 1st GRADE ORGANIC 100%Infuzie și gustul ceaiului
Dupa umplerea ceainicului cu frunzelor de ceai primim o infuzie de culoare galben-verde, cu o aroma proaspătă. Aroma este bogată, proaspătă, totuși ușoară. Acest ceai verde este excelent pentru prepararea ceaiului cu gheață. Doar umpleți un pahar înalt de 2/3 cu cuburi de gheață și adăugați infuzia caldă. Reîmprospătați ceaiul răcoritor cu o felie de lămâie.
Originea ceaiului
Gunpowder (Zhu chá) este o formă tradițională de ceai verde chinez rulat în perle mici. Numele a fost câștigat de un oficial englez care, în timp ce privea într-o cutie mică de bile mici, a confundat ceaiul cu praful de pușcă. Prima mențiune documentară a prafului de pușcă provine din zilele dinastiei Tang (618-907). Cu toate acestea, frontierele Chinei nu au depășit secolul al XIX-lea, când a fost introdus în Taiwan. Gunpowder este cultivat în grădini de ceai în provincia Zhejiang, care se află pe versanții dealurilor.
Provincia Chinei de Est se caracterizează printr-un climat subtropical umed, de la iunie-septembrie predominante în Zhejiang temperaturi interioare ridicate și ploi frecvente, toamna este uscată, ierni scurte și reci. Pentru calitatea ceqaiului, cu cât mai strălucitoare sunt frunzele de ceai curbate, cu atât mai proaspăt este ceaiul.
Perlele mici sunt din nou la calitatea superioară. Praful de ceai este de cea mai înaltă calitate, are frunze mici, bine laminate. În cazul China First Gunpowder Organic subliniază unicitatea ceaiului și originea sa. Chinezii cultivă ceai (Camellia sinensis) fără utilizarea produselor de îngrijire industrială și a îngrășămintelor. Datorită agriculturii ecologice, ceaiul nu conține substanțe nocive.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
