

FOG TEA BIO - ceai verde
Fog Tea este un ceai nobil care sa născut în ceața munților înalți. L-am adus din grădina de ceai situata deasupra râului Yangtze și lacului Poyeng. Fog Tea, așa cum este numit ceai din ceată, trebuia sa se straduiasca mult pentru sa cuprinde razele soarelui. Prin urmare, are clorofilă extraordinară, aromatică și polifenoli. Are gust dulce, uimeste atât începătorii, cât și iubitorii de ceai.
Compoziție
Ceai verde China Fog Tea 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai cu adevărat excepțional are un gust dulceag delicios și o aromă intensă proaspătă. După infuzare, dă o infuzie de culoare verzuie, care miroase a iarbă proaspătă și castane prăjite. Este un ceai tare cu un gust unic, elegant și durabil.
Originea ceaiului
"Ceai din ceață" este cultivat în înaltul munților chinezi Wu Lu, care abundă în înnorare. Din acest motiv nu pătrunde prea mult soare la el, crescând la umbră. Datorită acestui lucru se aseamănă parțial cu ceaiurile japoneze Gyokuro, care sunt umbrite artificial. Lumina soarelui limitată, altitudine mare, suficientă umiditate și umiditate a aerului sunt motivul pentru care Fog Ceaiul este plin de aroma intensa si o aroma care lasă o pistă minunat echilibrată. La recoltare, Camellia sinensis sunt colectate numai prin lăstari selectivi. Chiar și în ziua colectării, ele trebuie expediate pentru procesare atunci când oxidarea se oprește și sunt laminate în forme mici de cârlig. Este raportat că pentru 1 kg de ceai rezultat este necesar să se colecteze și să se prelucreze 100.000 de frunze de ceai.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde Fog Tea adăugați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță de ceai la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
