075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

VIETNAM GREEN BIO - ceai verde

Cod: 1490

Parfumul unei pajiști înflorite, prospețimea unui pârâu zgomotos ce trece prin mijlocul unui peisaj nealterat și o dulceață îmbietoare. Exact așa este ceaiul verde din Vietnam cultivat organic, care ascunde atât delicatețe cât și putere. Mai adăugăm că este îmbogățit cu o bucățică din Japonia, atunci trebuie să gustați.

Pachete mari:
Pachete mici:
75,7 Lei /250 g 30,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Vietnam
Regiune
Regiune:
Ban Lien
Gust
Gust:
Dulceag, Picant
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
900m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de culoare galbenă cu raze de chihlimbar are o aromă florală fermecătoare și un gust dulceag delimitat de o linie plăcut astringentă.

Originea ceaiului

Deși Vietnamul este unul dintre cei mai importanți producători de ceaiuri verzi din lume, faima sa a fost răspândită până în prezent în special în Asia. Din fericire, acest lucru se schimbă treptat și ceaiul deosebit BIO Green Vietnam din oferta noastră este o dovadă în acest sens. Ritualul ceaiului este foarte important și în prezent pentru oamenii acestui stat asiatic. Ei cred că amăreala inițială a băuturii reflectă munca lor grea, în timp ce gustul dulce ulterior oglindește un suflet sensibil și credincios. Ei consideră că mediul în care arborii de ceai cresc este unul dintre cei mai importanți factori pentru producția de ceai premium. De aceea, cultivatorii acordă atenție calității apei și naturii nepoluate din jurul plantațiilor de ceai.

Cultivarea organică a câștigat în popularitate în ultimii ani, iar ceaiurile care poartă marca BIO au fost menținute de mult timp la cea mai înaltă calitate, ceea ce se reflectă în gustul și aroma infuziei rezultate. Vietnam Green BIO provine din regiunea muntoasă Ban Lien din provincia Lao Cai. Este cultivat la o înălțime de 900 de metri altitudine. Clima rece este foarte bună și îi conferă o urmă ușor picantă. Este unic în producția sa comparativ cu alte ceaiuri verzi din producția vietnameză. Oxidarea nu se oprește în tigaie, ci prin aburire lentă, cum este cazul ceaiurilor japoneze.

Frunzele ușor rulate, în formă uniformă, își păstrează culoarea verde strălucitoare și aroma proaspătă. Conținutul de cofeină este la granița dintre ceaiul verde chinezesc mai tare și cel japonez mai delicat. Îl poți savura pe tot parcursul zilei fără să fiți nevoit să numărați oile noaptea. Pentru a duce experiența Green Vietnam BIO la nivelul următor, încercați metoda străveche de pregătire Gong Fu Cha. Datorită acestei metode, vă veți bucura de ceai cu toate simțurile dvs. și o ceașcă din infuzia excelentă va fi o oază de liniște.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PI LO CHUN - ceai verde

Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,4 Lei /250 g 23,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde

Când este sezon, se recoltează până la 80 kg de frunze de ceai pe zi. Nu este prea mult. Dar în grădina tanzaniană Luponde atentia este acordată mai mult calitătii decat cantitătii. Ceaiul verde BIO local a fost certificat din 1994. Are o aromă excelentă, plin și florală. Se poate consumați toată ziua. Apartine celor care conțin cafeină doar atât cât este necesar. Vă bine dispune, încurajează, mângâie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,9 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - ceai verde

Ce altfel de gust decât uluitor ar putea avea ceaiul care crește pe acoperișul Indochinei? Se datorează unei combinații de mediu splendid, metode tradiționale japoneze și o experiență bogată a cultivatorilor vietnamezi. Rainforest Sencha din regiunea Tam Doung este exact ceaiul care poate aduce liniște și forță în fiecare ceașcă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
64,1 Lei /250 g 25,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »