

VIETNAM GREEN BIO - ceai verde
Parfumul unei pajiști înflorite, prospețimea unui pârâu zgomotos ce trece prin mijlocul unui peisaj nealterat și o dulceață îmbietoare. Exact așa este ceaiul verde din Vietnam cultivat organic, care ascunde atât delicatețe cât și putere. Mai adăugăm că este îmbogățit cu o bucățică din Japonia, atunci trebuie să gustați.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia de culoare galbenă cu raze de chihlimbar are o aromă florală fermecătoare și un gust dulceag delimitat de o linie plăcut astringentă.
Originea ceaiului
Deși Vietnamul este unul dintre cei mai importanți producători de ceaiuri verzi din lume, faima sa a fost răspândită până în prezent în special în Asia. Din fericire, acest lucru se schimbă treptat și ceaiul deosebit BIO Green Vietnam din oferta noastră este o dovadă în acest sens. Ritualul ceaiului este foarte important și în prezent pentru oamenii acestui stat asiatic. Ei cred că amăreala inițială a băuturii reflectă munca lor grea, în timp ce gustul dulce ulterior oglindește un suflet sensibil și credincios. Ei consideră că mediul în care arborii de ceai cresc este unul dintre cei mai importanți factori pentru producția de ceai premium. De aceea, cultivatorii acordă atenție calității apei și naturii nepoluate din jurul plantațiilor de ceai.
Cultivarea organică a câștigat în popularitate în ultimii ani, iar ceaiurile care poartă marca BIO au fost menținute de mult timp la cea mai înaltă calitate, ceea ce se reflectă în gustul și aroma infuziei rezultate. Vietnam Green BIO provine din regiunea muntoasă Ban Lien din provincia Lao Cai. Este cultivat la o înălțime de 900 de metri altitudine. Clima rece este foarte bună și îi conferă o urmă ușor picantă. Este unic în producția sa comparativ cu alte ceaiuri verzi din producția vietnameză. Oxidarea nu se oprește în tigaie, ci prin aburire lentă, cum este cazul ceaiurilor japoneze.
Frunzele ușor rulate, în formă uniformă, își păstrează culoarea verde strălucitoare și aroma proaspătă. Conținutul de cofeină este la granița dintre ceaiul verde chinezesc mai tare și cel japonez mai delicat. Îl poți savura pe tot parcursul zilei fără să fiți nevoit să numărați oile noaptea. Pentru a duce experiența Green Vietnam BIO la nivelul următor, încercați metoda străveche de pregătire Gong Fu Cha. Datorită acestei metode, vă veți bucura de ceai cu toate simțurile dvs. și o ceașcă din infuzia excelentă va fi o oază de liniște.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PI LO CHUN - ceai verde

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde
