

GREEN CEYLON HIGHLAND BIO - ceai verde
Cine nu cunoaște logo-ul leului care ține o sabie! Pe cutiile cu celebrul ceai Ceylon găsim acest lucru în milioane de gospodării. Producătorii de ceai negru puternic, pe care i-au bucurat și pe cei de la curtea regală engleză, vin cu noua - versiunea verde a Ceylon Ceai. Are o cantitate medie de teină și un flux de aromă armonioasă. Este potrivit pentru consum pe tot parcursul zilei.
Compoziție
Ceai verde Ceylon Highlanad Bio 100%Infuzia și gustul ceaiului
Green Ceylon are frunzele aspectuos curbate. După infuzarea cu apă fierbinte, oferă o infuzie portocaliu deschisă și aromă naturală delicată. Gustul este ușor floral-fructat, astringența plăcută și revigorantă.
Originea ceaiului
Ceaiul verde îl produc în Ceylon (astăzi Sri Lanka) unsprezece producători. Deși țara aparține exportatorilor tradiționali de ceai negru, pe care-l cultivă aproximativ din anii 40 ai secolului al 18-lea, ceaiul verde din acest stat insular în Asia de Sud-Est devine din ce în ce mai popular. Are un gust foarte delicat, o cantitate redusă de teină și o serie de beneficii pentru sănătate. În prezent, se exportă cel mai mult către Orientul Mijlociu, Rusia, vânzările cresc și în Europa, America de Nord și Asia de Est.
Plantatorii din Sri Lanka sunt renumiți pentru metoda ortodoxă de cultivare și producere a ceaiului. De aceea, producția lor este, în ciuda introducerii tot mai intense a tehnologiei moderne, încă un proces destul de lung și exigent. Proprietarii grădinilor de ceai susțin, că ceaiul bun nu poate fi grăbit. Recoltare și următorii pași sunt întotdeauna o chestiune de judecată și simț al momentului potrivit.
De smulgerea frunzelor de ceai se ocupă exclusiv femeile locale. Recoltează doar primele două frunze de pe fiecare ramură, restul plantei trebuie să rămână intact. După transportul la fabrică, frunzele brute sunt cântărite și ceaiul merge la veștejit. Între 18-24 ore pierde umiditatea, apoi este laminat și rulat. Durata uscării finale oscilează între 20 de minute și cinci ore. Frunzele sunt răsfirate pe mese și uscate la aer. Ultima își spune cuvântul sortarea, în care ceaiul este clasificat în mai multe categorii de calitate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul se prepară cu apă cu temperatură de 70°C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PI LO CHUN - ceai verde

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
