075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GREEN CEYLON HIGHLAND BIO - ceai verde

Cod: 546

Cine nu cunoaște logo-ul leului care ține o sabie! Pe cutiile cu celebrul ceai Ceylon găsim acest lucru în milioane de gospodării. Producătorii de ceai negru puternic, pe care i-au bucurat și pe cei de la curtea regală engleză, vin cu noua - versiunea verde a Ceylon Ceai. Are o cantitate medie de teină și un flux de aromă armonioasă. Este potrivit pentru consum pe tot parcursul zilei.

Pachete mari:
Pachete mici:
106,7 Lei /250 g 42,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ceylon
Regiune
Regiune:
Highland
Gust
Gust:
Aromatică
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Ceylon Highlanad Bio 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Green Ceylon are frunzele aspectuos curbate. După infuzarea cu apă fierbinte, oferă o infuzie portocaliu deschisă și aromă naturală delicată. Gustul este ușor floral-fructat, astringența plăcută și revigorantă.

Originea ceaiului

Ceaiul verde îl produc în Ceylon (astăzi Sri Lanka) unsprezece producători. Deși țara aparține exportatorilor tradiționali de ceai negru, pe care-l cultivă aproximativ din anii 40 ai secolului al 18-lea, ceaiul verde din acest stat insular în Asia de Sud-Est devine din ce în ce mai popular. Are un gust foarte delicat, o cantitate redusă de teină și o serie de beneficii pentru sănătate. În prezent, se exportă cel mai mult către Orientul Mijlociu, Rusia, vânzările cresc și în Europa, America de Nord și Asia de Est.

Plantatorii din Sri Lanka sunt renumiți pentru metoda ortodoxă de cultivare și producere a ceaiului. De aceea, producția lor este, în ciuda introducerii tot mai intense a tehnologiei moderne, încă un proces destul de lung și exigent. Proprietarii grădinilor de ceai susțin, că ceaiul bun nu poate fi grăbit. Recoltare și următorii pași sunt întotdeauna o chestiune de judecată și simț al momentului potrivit.

De smulgerea frunzelor de ceai se ocupă exclusiv femeile locale. Recoltează doar primele două frunze de pe fiecare ramură, restul plantei trebuie să rămână intact. După transportul la fabrică, frunzele brute sunt cântărite și ceaiul merge la veștejit. Între 18-24 ore pierde umiditatea, apoi este laminat și rulat. Durata uscării finale oscilează între 20 de minute și cinci ore. Frunzele sunt răsfirate pe mese și uscate la aer. Ultima își spune cuvântul sortarea, în care ceaiul este clasificat în mai multe categorii de calitate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul se prepară cu apă cu temperatură de 70°C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ASSAM TGFOP 1 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

Nu fierbeti apa pentru ceai mult timp. Puneti frunzele de ceai într-un ceainic inainte incalzit și turnati apă fierbinte. Asteptați timp de trei minute și puteți turna băutura de chihlimbar în cești. Dați-le prietenilor în jurul mesei, vorbiți, amintiți-va de momente placute, planificați. Exact pentru astfel de momente, s-a născut ceaiul negru din Assam. A fost creat pentru a aduce armonie și bunăstare acolo ,unde stiu sa o traiasca. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,9 Lei /250 g 30,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru

In grădinile de ceai din Assam exista un fus orar special. L-au introdus în timpul colonizării britanice, ca țăranii locali sa nu uite sa se trezeasca devreme dimineata pregatiti de lucru. Ceaiul Tea Garden sau Bagantime este schimbat cu o oră în fata. Încercați sa va faceti timp de o ora pentru ceaiul negru de calitate. Assam din Mokalbari este de cea mai inalta calitate. Merită cu siguranță atentia Dvs. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
134,1 Lei /250 g 53,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

DARJEELING EARL GREY - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING EARL GREY - ceai verde

Celebrul Earl Gray are numeroase variante. Aceasta se bazează pe ceaiul negru indian. Cu aromă de bergamot, un ceai revigorant și foarte plăcut, potrivit sa-l consumati toata ziua. Astrigența lui va trezește, uleiul esențial de bergamot va reimprospateaza. Cineva îl bea cu lapte, altcineva cu zahăr, în regiunile noastre este servit cu lămâie. Alege-ti singuri, dupa preferințele voastre cum vreti sa savurati Earl Gray. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,6 Lei /250 g 39,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »