075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GREEN CEYLON HIGHLAND BIO - ceai verde

Cod: 546

Cine nu cunoaște logo-ul leului care ține o sabie! Pe cutiile cu celebrul ceai Ceylon găsim acest lucru în milioane de gospodării. Producătorii de ceai negru puternic, pe care i-au bucurat și pe cei de la curtea regală engleză, vin cu noua - versiunea verde a Ceylon Ceai. Are o cantitate medie de teină și un flux de aromă armonioasă. Este potrivit pentru consum pe tot parcursul zilei.

Pachete mari:
Pachete mici:
94,4 Lei /250 g 37,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ceylon
Regiune
Regiune:
Highland
Gust
Gust:
Aromatická
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Ceylon Highlanad Bio 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Green Ceylon are frunzele aspectuos curbate. După infuzarea cu apă fierbinte, oferă o infuzie portocaliu deschisă și aromă naturală delicată. Gustul este ușor floral-fructat, astringența plăcută și revigorantă.

Originea ceaiului

Ceaiul verde îl produc în Ceylon (astăzi Sri Lanka) unsprezece producători. Deși țara aparține exportatorilor tradiționali de ceai negru, pe care-l cultivă aproximativ din anii 40 ai secolului al 18-lea, ceaiul verde din acest stat insular în Asia de Sud-Est devine din ce în ce mai popular. Are un gust foarte delicat, o cantitate redusă de teină și o serie de beneficii pentru sănătate. În prezent, se exportă cel mai mult către Orientul Mijlociu, Rusia, vânzările cresc și în Europa, America de Nord și Asia de Est.

Plantatorii din Sri Lanka sunt renumiți pentru metoda ortodoxă de cultivare și producere a ceaiului. De aceea, producția lor este, în ciuda introducerii tot mai intense a tehnologiei moderne, încă un proces destul de lung și exigent. Proprietarii grădinilor de ceai susțin, că ceaiul bun nu poate fi grăbit. Recoltare și următorii pași sunt întotdeauna o chestiune de judecată și simț al momentului potrivit.

De smulgerea frunzelor de ceai se ocupă exclusiv femeile locale. Recoltează doar primele două frunze de pe fiecare ramură, restul plantei trebuie să rămână intact. După transportul la fabrică, frunzele brute sunt cântărite și ceaiul merge la veștejit. Între 18-24 ore pierde umiditatea, apoi este laminat și rulat. Durata uscării finale oscilează între 20 de minute și cinci ore. Frunzele sunt răsfirate pe mese și uscate la aer. Ultima își spune cuvântul sortarea, în care ceaiul este clasificat în mai multe categorii de calitate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Miyazaki japonez nu este doar o stațiune turistică populară. Prefectura de pe insula Kyushu o caută și experți în ceaiul verde. Bio Sencha este un exemplu tipic de producție tradițională locală. Ceaiul excelent, cu gust proaspat si usor, este potrivit pentru savurarea pe tot parcursul zilei. Grădinile de ceai din care le aducem se află la altitudini mai mari unde pomii de ceai sunt crescuți în mod organic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,5 Lei /250 g 25,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde

Gustul puternic cu mangaierea fumurie așteaptă degustători curioși. Noul Gunpowder se pare ca nu se va încălzi prea mult în oferta noastră. Este favorizat de toti, mai ales de cei care se trezesc cu greu dimineața. Și sincer - si noi suntem printre cei care se trezesc greu. Deci, nu ezitați și puneti in coșul de cumpărături Templ of Heaven. Templul plăcerii cerești nu va dezamagi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
47,3 Lei /250 g 18,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde

Când este sezon, se recoltează până la 80 kg de frunze de ceai pe zi. Nu este prea mult. Dar în grădina tanzaniană Luponde atentia este acordată mai mult calitătii decat cantitătii. Ceaiul verde BIO local a fost certificat din 1994. Are o aromă excelentă, plin și florală. Se poate consumați toată ziua. Apartine celor care conțin cafeină doar atât cât este necesar. Vă bine dispune, încurajează, mângâie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
67,3 Lei /250 g 26,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »