

CHINA MIST AND CLOUD TEA BIO - ceai verde
Nici anul acesta nu am renuntat la efortul de a vă aduce cele mai bune ceaiuri. De aceea, in oferta premium cu delicatese includem China Mist and Cloud Tea, bijuteria verde, cultivata din munți infasurati de nori si ceata. Marcă exclusivă de ceai cucereste cu aroma sa proaspătă și gustul dulce fumuriu orice matador de ceai.
Compoziție
Ceai verde China MIST AND CLOUD TEA ORGANIC 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia galben-aurie și combinația convingătoare de alune dulci prăjite de-a dreptul invită la următoarea înghițitură. Acest ceai verde este ideal pentru micul dejun și savurarea în prima parte a zilei. Prospețimea lui și capacitatea de a energiza garantează startul ideal al zilelor lucrătoare și festive.
Originea ceaiului
O atenție deosebită și condițiile naturale unice în care cresc plantele de ceai (Camellia sinensis) în Zhejiangul chinez sunt garanția celei mai mari calități a producție de ceai. În cazul China Mist and Cloud Tea întărește originalitatea ceaului originea sa „bio“ - plante de ceai sunt crescute în regim de agricultură ecologică, fără utilizarea produselor de îngrijire și îngrășămintelor chimice produse industrial. De aceea, nu conțin urme ale metalelor grele sau alte substanțe nocive sănătății.
Provincia Zhejiang se află în estul Chinei și este în mare parte muntoasă. Climatul subtropical și extrem de umed beneficiază atât grădinilor de ceai, cât și vegetației înconjurătoare bogate. Frunzele de ceai pentru China Mist and Cloud Tea sunt recoltate primăvara. În coșuri mari femeile și fetele locale pun nu numai frunze, dar mai ales muguri cu puf, datorită cărora ceaiul este fin chiar cremos. Frunzele sunt lăsate să veștejească și se usucă în tigăi mari, fierbinți. Astfel își păstrează prospețimea naturală și sunt îmbogățite cu aroma fumurie.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FOG TEA BIO - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde

YIN XIANG - ceai verde
Ați vizualizat
