

PU ERH SUPER BIO
Când va lipseste bucuria vieții, când trebuie să fiti încurajati, când cautați un prieten într-o după-amiază ploioasă ... Intotdeauna este aici un ceai de calitate premium. Acesta va va da de fiecare data ceea ce va lipseste. Papilele gustative se vor topi de binecuvântare, il veti savura cu placere si starea proastă dispare iar bucuria vietii revine. Pu Erh în calitate ecologică este o plăcere delicioasă pentru fiecare zi.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh Super Bio 100%Infuzia și gustul ceaiului
Acest Pu Erh este foarte delicat. Desigur, putem recunoaște note de pământ în gust, dar sunt plăcut stabile. Aroma este curată și astringentă. Infuzia are o culoare portocalie închisă până la maro foarte închis, care amintește de cafeaua neagră. Pu Erh Super Bio este perfect pentru prepararea ceaiului cu gheață.
Originea ceaiului
Pu Erh aparține în mod tradițional provinciei chineze Yunnan. Este adevărat că se produce și în Vietnam, Laos sau Myanmar, dar noi preferăm ceaiul clasic și oferim Pu Erh direct din patria sa. Yunnan oferă condiții excelente pentru creșterea arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) - teren deluros și precipitații frecvente. Arborii de ceai destinați pentru producția de Pu Erh au frunze neobișnuit de mari. Acestea se culeg de mai multe ori pe an - cel mai apreciat este ceaiul din recolta de primăvară, doar rareori se culeg frunze pentru Pu Erh iarna. De obicei recolta are loc vara. Pu Erh se produce într-un mod foarte special. Fermierii păzesc rețetele ca pe cele mai mari comori. În principiu, producția are două faze. Prima dată, se pregătește Mao Cha - după ce se adună frunzele, se lasă să ofilească la lumina directă a soarelui. Apoi sunt încălzite într-o tigaie uscată, unde fermierii le rulează cu mișcări experimentate. Această procedură se numește „uciderea verdelui”, deoarece temperatura ridicată oprește activitatea enzimelor. Frunzele sunt apoi uscate din nou și rulate. A doua fază este producția de Sheng Cha. Durează semnificativ mai mult (câteva zile până la ani). Mao Cha se umezește și se lasă să fermenteze. Datorită faptului că pe frunze există multe bacterii și ciuperci, acest proces este complet natural. Datorită lui, ceaiul se maturizează. În cele din urmă, este sortat, expus la aburi și presat în diferite forme. Adesea sunt prevăzute cu reliefuri, o frunză întreagă de ceai, o floare și altele asemenea. Greutatea lor variază de la 3 grame până la 3 kilograme.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























14. 11.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH std.

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
