075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PU ERH SUPER BIO

Cod: 211
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Când va lipseste bucuria vieții, când trebuie să fiti încurajati, când cautați un prieten într-o după-amiază ploioasă ... Intotdeauna este aici un ceai de calitate premium. Acesta va va da de fiecare data ceea ce va lipseste. Papilele gustative se vor topi de binecuvântare, il veti savura cu placere si starea proastă dispare iar bucuria vietii revine. Pu Erh în calitate ecologică este o plăcere delicioasă pentru fiecare zi.

Pachete mari:
Pachete mici:
92,7 Lei /250 g 37,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh Super Bio 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Acest Pu Erh este foarte delicat. Desigur, putem recunoaște note de pământ în gust, dar sunt plăcut stabile. Aroma este curată și astringentă. Infuzia are o culoare portocalie închisă până la maro foarte închis, care amintește de cafeaua neagră. Pu Erh Super Bio este perfect pentru prepararea ceaiului cu gheață.

Originea ceaiului

Pu Erh aparține în mod tradițional provinciei chineze Yunnan. Este adevărat că se produce și în Vietnam, Laos sau Myanmar, dar noi preferăm ceaiul clasic și oferim Pu Erh direct din patria sa. Yunnan oferă condiții excelente pentru creșterea arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) - teren deluros și precipitații frecvente. Arborii de ceai destinați pentru producția de Pu Erh au frunze neobișnuit de mari. Acestea se culeg de mai multe ori pe an - cel mai apreciat este ceaiul din recolta de primăvară, doar rareori se culeg frunze pentru Pu Erh iarna. De obicei recolta are loc vara. Pu Erh se produce într-un mod foarte special. Fermierii păzesc rețetele ca pe cele mai mari comori. În principiu, producția are două faze. Prima dată, se pregătește Mao Cha - după ce se adună frunzele, se lasă să ofilească la lumina directă a soarelui. Apoi sunt încălzite într-o tigaie uscată, unde fermierii le rulează cu mișcări experimentate. Această procedură se numește „uciderea verdelui”, deoarece temperatura ridicată oprește activitatea enzimelor. Frunzele sunt apoi uscate din nou și rulate. A doua fază este producția de Sheng Cha. Durează semnificativ mai mult (câteva zile până la ani). Mao Cha se umezește și se lasă să fermenteze. Datorită faptului că pe frunze există multe bacterii și ciuperci, acest proces este complet natural. Datorită lui, ceaiul se maturizează. În cele din urmă, este sortat, expus la aburi și presat în diferite forme. Adesea sunt prevăzute cu reliefuri, o frunză întreagă de ceai, o floare și altele asemenea. Greutatea lor variază de la 3 grame până la 3 kilograme.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

14. 11.

Evaluare: excelent
Pachetul a venit in ziua indicata pe site inainte sa depun comanda (3 zile lucratoare). Ceaiul a fost ambalat in pungi de calitate si care au fost protejate bine in pachet. Ceaiul e de calitate si foarte aromat.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH std.
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH std.

Chiar mai sănătoasă decât am sperat. Dacă sunteți interesat de modul în care arăta, gusta și cum era mirosul ceaiului acum două mii de ani, atunci acordati o sansa lui Pu Erh. Desigur, nu oferim nici un fel de săpătură arheologică, dar metoda cea mai elaborată de ceai. Fermentația misterioasă dublă adaugă abilitățile magice ale lui Pu Erh. Nu degeaba este poreclit Penicilină chineză. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Miyazaki japonez nu este doar o stațiune turistică populară. Prefectura de pe insula Kyushu o caută și experți în ceaiul verde. Bio Sencha este un exemplu tipic de producție tradițională locală. Ceaiul excelent, cu gust proaspat si usor, este potrivit pentru savurarea pe tot parcursul zilei. Grădinile de ceai din care le aducem se află la altitudini mai mari unde pomii de ceai sunt crescuți în mod organic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,6 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023

ROOIBOS VERDE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS VERDE

Vâ sfâtuim - Rooibos in forma verde este fratele delicat, aromat și sănătos cu cel rosu. Nu trecut prin fermentarea tradițională, dar are mulți antioxidanți și contribuția la sănătatea mentală și fizică este incontestabilă. Rooibos verde pur natural este adus din natura sălbatică a sudului Cederberg. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,4 Lei /250 g 28,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »