075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO

Cod: 756

Regele tuturor Pu Erh, conducătorul pamantului fără îngrășăminte industriale și pulverizare. Coroana BIO îi stă frumos. Stramosul ceaiului cu un proces de producție foarte interesant îl iubesc atât admiratorii noțiunilor originale de gust, cât si iubitorii de stil de viață sănătos. Beti-l cald sau racit - Regele Pu Erh BIO va avea intotdeauna grija de buna dispozitie.

Pachete mari:
Pachete mici:
162,0 Lei /250 g 64,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Dulceag, Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai roșu KING OF PU ERH 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Regele Pu Erh Bio are o infuzie de culoare castanie. Gustul său poate fi descris ca fiind complex, cu tonuri moi de pământ. A aparținut în mod tradițional lui Pu Erh. Aroma se distinge prin astrigența și prospețimea răcoritoare. Aceste ceaiuri sunt perfecte pentru a fi savurate calde, dar sunt gustoase și ca ceai cu gheață.

Originea ceaiului

Pu Erh de primă clasă a fost adus din provincia Yunnan în China de Sud. Acesta aparține bazelor tradiționale de ceai și nu este de mirare că provine din ceaiurile verzi de cea mai înaltă calitate de Pu Erh. De asemenea, recent il veti gasi și sub denumire ca ceai roșu. Infuzia lui este colorată în roșu și ceaiul negru se distinge printr-un mod special de producție - așa-numita fermentație suplimentară. Datorită acestui fapt, acestea au efecte unice asupra sănătății. Pu Erh a câștigat porecla de penicilină chineză. În sud-vestul Yunnanului, în partea de jos a râului Mekong, găsim orasul Pu Erh. Situat la o altitudine de 1300 de metri, are un climat subtropical cald și umed. Cea mai caldă lună este iunie (23 ⁰C) cea mai rece ianuarie (14 ⁰C). Nu este de mirare că precipitațiile din iunie reprezintă până la 70% din totalul anual. Potrivit orașului Pu Erh, se numește de asemenea ceai originar chinezesc, pe care nu îl puteți confunda cu altul. Pu Erh se vinde ca ceai vrac cu frunze intregi sau presat în cele mai diverse forme. King of Pu Erh este primul caz. Frunzele sunt recoltate din ceaiuri în imediata apropiere a soiurilor originale. Ei au frunze mari, iar în China îi numesc Ta-Jie (Big Sheet).

Se culeg manual mugurii si 3 - 4 frunze. Se lasă la ofilit și apoi se încălzesc pe tigăi mari. Acest pas se numește "ucide verdele". Oxidarea naturală a enzimelor este întreruptă în timpul acestui proces (dacă aceasta continuă, ar rezulta un ceai negru). Ceaiul este rulat diferit și în cele din urmă uscat, cel mai adesea în soare. În acest stadiu, ceaiul se numește Mao Cha și ori este dus pe piață, sau procesat ulterior. Muncitorii îl umezesc, îl pun în grămezi și îl lasă să fermenteze. Datorită faptului că pe frunzele de ceai se afla normal bacterii și ciuperci la care umezeala prospera, Mao Cha se transformă într-un Pu Erh unic în câteva zile, luni și uneori chiar ani. Odată ce managerul plantației și degustătorul recunosc procesul de maturare, ceaiul trece la sortare, aburire și presare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU  ERH  SUPER BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH SUPER BIO

Când va lipseste bucuria vieții, când trebuie să fiti încurajati, când cautați un prieten într-o după-amiază ploioasă ... Intotdeauna este aici un ceai de calitate premium. Acesta va va da de fiecare data ceea ce va lipseste. Papilele gustative se vor topi de binecuvântare, il veti savura cu placere si starea proastă dispare iar bucuria vietii revine. Pu Erh în calitate ecologică este o plăcere delicioasă pentru fiecare zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
92,7 Lei /250 g 37,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »