

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO
Regele tuturor Pu Erh, conducătorul pamantului fără îngrășăminte industriale și pulverizare. Coroana BIO îi stă frumos. Stramosul ceaiului cu un proces de producție foarte interesant îl iubesc atât admiratorii noțiunilor originale de gust, cât si iubitorii de stil de viață sănătos. Beti-l cald sau racit - Regele Pu Erh BIO va avea intotdeauna grija de buna dispozitie.
Compoziție
Ceai roșu KING OF PU ERH 100%Infuzie și gustul ceaiului
Regele Pu Erh Bio are o infuzie de culoare castanie. Gustul său poate fi descris ca fiind complex, cu tonuri moi de pământ. A aparținut în mod tradițional lui Pu Erh. Aroma se distinge prin astrigența și prospețimea răcoritoare. Aceste ceaiuri sunt perfecte pentru a fi savurate calde, dar sunt gustoase și ca ceai cu gheață.
Originea ceaiului
Pu Erh de primă clasă a fost adus din provincia Yunnan în China de Sud. Acesta aparține bazelor tradiționale de ceai și nu este de mirare că provine din ceaiurile verzi de cea mai înaltă calitate de Pu Erh. De asemenea, recent il veti gasi și sub denumire ca ceai roșu. Infuzia lui este colorată în roșu și ceaiul negru se distinge printr-un mod special de producție - așa-numita fermentație suplimentară. Datorită acestui fapt, acestea au efecte unice asupra sănătății. Pu Erh a câștigat porecla de penicilină chineză. În sud-vestul Yunnanului, în partea de jos a râului Mekong, găsim orasul Pu Erh. Situat la o altitudine de 1300 de metri, are un climat subtropical cald și umed. Cea mai caldă lună este iunie (23 ⁰C) cea mai rece ianuarie (14 ⁰C). Nu este de mirare că precipitațiile din iunie reprezintă până la 70% din totalul anual. Potrivit orașului Pu Erh, se numește de asemenea ceai originar chinezesc, pe care nu îl puteți confunda cu altul. Pu Erh se vinde ca ceai vrac cu frunze intregi sau presat în cele mai diverse forme. King of Pu Erh este primul caz. Frunzele sunt recoltate din ceaiuri în imediata apropiere a soiurilor originale. Ei au frunze mari, iar în China îi numesc Ta-Jie (Big Sheet).
Se culeg manual mugurii si 3 - 4 frunze. Se lasă la ofilit și apoi se încălzesc pe tigăi mari. Acest pas se numește "ucide verdele". Oxidarea naturală a enzimelor este întreruptă în timpul acestui proces (dacă aceasta continuă, ar rezulta un ceai negru). Ceaiul este rulat diferit și în cele din urmă uscat, cel mai adesea în soare. În acest stadiu, ceaiul se numește Mao Cha și ori este dus pe piață, sau procesat ulterior. Muncitorii îl umezesc, îl pun în grămezi și îl lasă să fermenteze. Datorită faptului că pe frunzele de ceai se afla normal bacterii și ciuperci la care umezeala prospera, Mao Cha se transformă într-un Pu Erh unic în câteva zile, luni și uneori chiar ani. Odată ce managerul plantației și degustătorul recunosc procesul de maturare, ceaiul trece la sortare, aburire și presare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH SUPER BIO

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
