

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Pu Erh pur
Pu Erh a fost mult timp un ceai, la care un muritor de rând putea numai să viseze. Se spune că a fost produs „la comanda” împăratul chinez și a curții sale. Proprietarii grădinilor de ceai din provincia sud-chineză Yunnan au ales cele mai bune frunze de ceai, pe care le-au presat și au lăsat să… descriere completă

PU ERH std.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

PU ERH ROYAL

PU ERH 1ST GRADE

PU ERH MINI TOU CHA

PU ERH SUPER BIO

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO

PU ERH GREEN

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

PU ERH GREEN TUO CHA

BAN ZHANG MOUNTAIN - 357g - Pu Erh

CHINA GOLDEN TIP PU ERH KING SIMAO

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM

CHINA YUNNAN QUEEN OF PU ERH

PU ERH BEENG CHA - 357g

YI WU MOUNTAIN PU ERH - 357g

China green pu erh sheng cha bio

CHINA GREEN PU ERH BEENG CHA - 357 g
Pu Erh pur
Pu Erh a fost mult timp un ceai, la care un muritor de rând putea numai să viseze. Se spune că a fost produs „la comanda” împăratul chinez și a curții sale. Proprietarii grădinilor de ceai din provincia sud-chineză Yunnan au ales cele mai bune frunze de ceai, pe care le-au presat și au lăsat să fermenteze. Astfel s-a născut Pu Erh!
O mare surpriză este că ceaiul fermentat suplimentar nu numai că rezistă mult, dar cu cât este mai vechi, cu atât are un gust mai bun. În prezent există mai multe tipuri disponibile de cei Pu Erh din Yunnan. Îl poți recunoaște după frunzele sale mari brune și după aroma sa pământoasă. Gustul este foarte distinctiv, desigur pământos, ușor amărui, dar adesea cu un gust dulceag excepțional de plăcut.
CE ESTE SHENG PCHU-ER ȘI SHU PCHU-ER
Numele Pu Erh sau Pchu-Er se referă în esență la două tipuri de ceai produse în două moduri diferite. Însă, pentru producerea lor se folosește unul și același soi de arbori de ceai chinezesc cu frunze late Tai-jie (Dayeh). După culegere, ceaiul este uscat și prin încălzire scurtă se elimină enzimele. Uscarea lentă are ca rezultat un produs numit mao čcha. În funcție de modul în care este gestionat mai departe, la sfârșitul procesului de producție se obține fie Sheng Pchu-Er, fie Shu Pchu-Er.
- Sheng Pchu-Er este un ceai verde proaspăt presat, care se închide la culoare treptat și își schimbă gustul și mirosul de-a lungul anilor. S-a produs inițial pentru consum imediat. Cândva, în anii ’60, s-a constatat că depozitarea îndelungată nu a afectat în niciun fel ceaiul. Ba dimpotrivă. O mare descoperire a fost observată de comercianți, consumatorii au fost plini de laudă. Nu s-a întâmplat în locul de naștere a ceaiului Pu Erh, în Yunnan, ci la mii de kilometri distanță - în provinciile Kunag Tung, Hong Kong și în alte părți. Ceaiurile presate erau populare datorită formelor interesante și au devenit subiectul intereselor colecționarilor.
În timpul producției, mao čcha se aburește, și astfel se înmoaie și poate fi presat sub diferite forme. Așadar, puțină umiditate rămâne în ceai și de-a lungul anilor ceaiul se maturizează din cauza bacteriilor naturale. După cinci-zece ani, este considerat „gata”. - Shu Pchu-Er este, în esență, copt imediat după producție. În acest caz, Mao čcha se pune în straturi care sunt umezite cu apă și acoperite sub pânză. Se produce aburirea, activarea bacteriilor și maturarea rapidă. După câteva zeci de ore, ceaiul este fie presat, fie uscat și ambalat sub formă de ceai vărsat din frunze întregi.