075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YI WU MOUNTAIN PU ERH - 357g

Cod: 1192

Frumos la prima vedere. Îndrăgit la primul gust. Aceasta este o ediție limitată de ceai din Munții Yi Wu. Se spune că în secolul trecut a existat o zonă tăiată de restul țării prin mile de deșert de neegalat. Poate că acestea sunt condițiile unice ale Chinei de Est, care dau ceaiului unic un gust moale, plăcut pământesc. Sau poate sunt mâinile fermierilor țărănești și a proprietarilor de grădini de ceai. Poate că coacerea de cinci ani. Judecati singuri ...

160,9 Lei cu TVA
147,6 Lei fără TVA
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 2000m

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh YI WU MOUNTAIN 100%

Infuzia și gustul ceaiului

I Wu Mountain Pu Erh de cinci ani se numără printre cele mai fine ceaiuri cu o delicatețe foarte plăcută.Nu este obișnuit ca un novice în ale ceaiului să se îndrăgostească imediat de Pu Erh. În acest caz însă, este foarte posibil. Gustul sugerează aroma pământie tipică pentru Pu Erh, numai cât să încunune savoarea armonioasă de ansamblu. Dulceața de final a băuturii rămâne pe cerul gurii mult timp. Infuzia are o culoare închisă, până la opacă.

Originea ceaiului

Nu este deloc ușor să descoperim originea acestui Pu Erh unic. Procesele sale de cultivare, recoltare și producție sunt protejate la fel de strict, ca invențiile faimoase ale lumii. Ceea ce știm însă, vă spunem cu bucurie. Această ediție excepțională a Pu Erh este produsă din frunze vechi ale plantelor de ceai sălbatice. Acestea sunt situate pe dealurile Yi Wu Mountain, împrăștiate la o altitudine de 650 până la 2023 de metri.

Culegerea lor nu este deci o chestiune mecanică, ci o chestiune de deplasare pe o pantă abruptă, acoperită de junglă, adesea nu foarte sigură. Frunzele sunt selectate foarte atent, culese desigur manual și coborâte la locul de procesare. În timpul producerii Pu Erh frunzele veștejesc scurt, după care este necesară oprirea oxidării naturale a enzimelor, la temeperaturi crescute, modelarea frunzelor de ceai și uscarea lor completă. Dar aceasta nu este de departe totul. Ca Pu Erh să fie cel mai bun Pu Erh, ceaiul uscat trebuie umezit, strâns în grămezi și lăsat la fermentat. Datorită tulpinilor Aspergillus și a celorlalte, care se găsesc pe frunzele de ceai, ceaiul poate matura până atinge gustul și aroma dorită. Uneori durează câteva zile, alteori luni.

În cele din urmă, producătorii trec la presarea ceaiului în discuri, cuiburi sau cărămizi. Chiar și în acest stadiu, ceaiului îi este lăsat suficient timp pentru maturare. În cazul I Wu Mountain Pu Erh a fost vorba de 5 ani întregi.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

1. Tăiați sau rupeți o bucată de Pu Erh suficient de mare pentru a se încadra într-o linguriță și turnați peste apă clocotită. Proporția este de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.

2.Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.

3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

BAN ZHANG MOUNTAIN - 357g - Pu Erh
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BAN ZHANG MOUNTAIN - 357g - Pu Erh

Ediția limitată a lui Pu Erhu merită cu siguranță atentia dvs.. Mountain Ban Zhang a fost fabricat în 2011, din arbusti vechi de ceai. Recoltarea nu este ușoară. Trebuie să mergeți în junglă și să alegeți cu atenție cele mai bune frunze. Procesul de producție strict supravegheat le transformă în placinte plate mari, care sunt în mod corect cele mai bune din ceea ce puteți gusta de la Pu Erh. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
160,9 Lei cu TVA
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

Tot ce este mic este drăguț. Dar, în cazul acestui ceai pu-erh, este necesar să adăugăm că este, de asemenea, excelent și benefic pentru corp și minte. Varianta mini este foarte practică pentru ceainic, fără a fi nevoie de cântărire complicată și ruperea celebrelor discuri de ceai. Gustați comoara din Yunnan, care vă va convinge în mod jucăuș că învechirea este uneori mai mult decât dorită. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
113,1 Lei /250 g 45,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

Ați vizualizat


ESPRESSO SIROP MENTĂ - 500 ml
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ESPRESSO SIROP MENTĂ - 500 ml

52,4 Lei cu TVA
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »