075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YI WU MOUNTAIN PU ERH - 357g

Cod: 1192

Frumos la prima vedere. Îndrăgit la primul gust. Aceasta este o ediție limitată de ceai din Munții Yi Wu. Se spune că în secolul trecut a existat o zonă tăiată de restul țării prin mile de deșert de neegalat. Poate că acestea sunt condițiile unice ale Chinei de Est, care dau ceaiului unic un gust moale, plăcut pământesc. Sau poate sunt mâinile fermierilor țărănești și a proprietarilor de grădini de ceai. Poate că coacerea de cinci ani. Judecati singuri ...

160,9 Lei cu TVA
147,6 Lei fără TVA
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 2000m

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh YI WU MOUNTAIN 100%

Infuzia și gustul ceaiului

I Wu Mountain Pu Erh de cinci ani se numără printre cele mai fine ceaiuri cu o delicatețe foarte plăcută.Nu este obișnuit ca un novice în ale ceaiului să se îndrăgostească imediat de Pu Erh. În acest caz însă, este foarte posibil. Gustul sugerează aroma pământie tipică pentru Pu Erh, numai cât să încunune savoarea armonioasă de ansamblu. Dulceața de final a băuturii rămâne pe cerul gurii mult timp. Infuzia are o culoare închisă, până la opacă.

Originea ceaiului

Nu este deloc ușor să descoperim originea acestui Pu Erh unic. Procesele sale de cultivare, recoltare și producție sunt protejate la fel de strict, ca invențiile faimoase ale lumii. Ceea ce știm însă, vă spunem cu bucurie. Această ediție excepțională a Pu Erh este produsă din frunze vechi ale plantelor de ceai sălbatice. Acestea sunt situate pe dealurile Yi Wu Mountain, împrăștiate la o altitudine de 650 până la 2023 de metri.

Culegerea lor nu este deci o chestiune mecanică, ci o chestiune de deplasare pe o pantă abruptă, acoperită de junglă, adesea nu foarte sigură. Frunzele sunt selectate foarte atent, culese desigur manual și coborâte la locul de procesare. În timpul producerii Pu Erh frunzele veștejesc scurt, după care este necesară oprirea oxidării naturale a enzimelor, la temeperaturi crescute, modelarea frunzelor de ceai și uscarea lor completă. Dar aceasta nu este de departe totul. Ca Pu Erh să fie cel mai bun Pu Erh, ceaiul uscat trebuie umezit, strâns în grămezi și lăsat la fermentat. Datorită tulpinilor Aspergillus și a celorlalte, care se găsesc pe frunzele de ceai, ceaiul poate matura până atinge gustul și aroma dorită. Uneori durează câteva zile, alteori luni.

În cele din urmă, producătorii trec la presarea ceaiului în discuri, cuiburi sau cărămizi. Chiar și în acest stadiu, ceaiului îi este lăsat suficient timp pentru maturare. În cazul I Wu Mountain Pu Erh a fost vorba de 5 ani întregi.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

1. Tăiați sau rupeți o bucată de Pu Erh suficient de mare pentru a se încadra într-o linguriță și turnați peste apă clocotită. Proporția este de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.

2.Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.

3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH std.
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH std.

Chiar mai sănătoasă decât am sperat. Dacă sunteți interesat de modul în care arăta, gusta și cum era mirosul ceaiului acum două mii de ani, atunci acordati o sansa lui Pu Erh. Desigur, nu oferim nici un fel de săpătură arheologică, dar metoda cea mai elaborată de ceai. Fermentația misterioasă dublă adaugă abilitățile magice ale lui Pu Erh. Nu degeaba este poreclit Penicilină chineză. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde

De ce Joongjak-ul din Coreea de Sud este atat de placut, proaspat si parfumat? Caracteristicile sale unice le-a dobandit prin solul vulcanic fertil în care a crescut, apa limpede care la irigat și climatul plăcut care îl înconjura. Coreea este unul dintre producătorii de ceaiuri de calitate de lungă durată, iar în ultimii ani, producția sa a fost din nou printre cele mai căutate. Modul organic de agricultură a ceaiului joacă cele mai importante cărți! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
123,9 Lei /250 g 49,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »