

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Pu Erh aromatizat
Ceaiul Pu Erh aromatizat aduce experiențe și efecte complet noi în regimul de hidratare. Gustul său tipic, iar pentru unii iubitori de ceai, un gust ușor pământos este completat de note proaspete de fructe, condimente piperate și delicatețea plantelor. În unele cazuri, decoram acest ceai vărsat cu… descriere completă

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

PU ERH BE FIT!

PU ERH AFINE

PU ERH MILK

PU ERH SĂRUT CATIFELAT

PU ERH DE IARNA

PU ERH VIȘINE-ROM
Pu Erh aromatizat
Ceaiul Pu Erh aromatizat aduce experiențe și efecte complet noi în regimul de hidratare. Gustul său tipic, iar pentru unii iubitori de ceai, un gust ușor pământos este completat de note proaspete de fructe, condimente piperate și delicatețea plantelor. În unele cazuri, decoram acest ceai vărsat cu câteva picături de aromă naturală. Datorită acesteia, compoziția rezultată este armonioasă, iar gustul și mirosul durează mai mult.
Ceaiul Pu Erh poate fi băut toată ziua, sub formă caldă și cu gheață. Nu vă fie teamă să preparați un ceai popular cu gheață. Veți obține un partener minunat pentru o zi caldă încărcată la birou, după sport sau în vacanță.
PU ERH NECESITĂ APA CLOCOTITĂ
Prepararea ceaiului Pu Erh nu diferă cu mult de prepararea ceaiurilor negre. Este esențial să acoperiți frunzele de ceai cu apă clocotită de 100 °C. Dacă este posibil, utilizați apă dintr-un izvor dovedit sau apă plată ambalată. Temperatura ridicată asigură extragerea tuturor substanțelor importante. Infuzați frunzele timp de 3-5 minute, în proporție de o linguriță la o ceașcă.
Ceaiul Pu Erh se poate infuza de mai multe ori. Nu uitați și încercați cum ceaiul își schimbă gustul și aroma odată cu creșterea numărului de infuzări.