

PU ERH AFINE
Proantocianidinele, polifenolii, acidul hipuric ... Nu înțelegi? Nici noi nu suntem chimisti, totuși afirmăm cu certitudine că Pu Erh îmbogățit cu bucăți de afine vă va proteja inima, va distruge bacteriile din tractul urinar și vă va îmbunătăți respirația. Acest lucru este confirmat nu numai de studiile medicinale extinse, ci și de mulți ani de experiență a consumatorilor săi. Și noi credem în ei.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 85%, Merișorul 10%, Aromă naturalăInfuza și gustul ceaiului
Adevăratul Pu Erh chinezesc este tipic cu gustul său pământiu și acreala lui ușoară. Îmbogățit cu merișoare liofilizate devine un ceai foarte răcoritor, atât sub forma unei băuturi calde, cât și ca ice tea. Infuzia are o culoare maro închis până la opac, aroma este naturală de merișoare.
Originea ceaiului
Pu Erh sunt ceaiuri cu o vrajă specială. Se produc doar în câteva locuri din lume, iar calitatea lor depinde de mai mulți factori - de la locul și metoda de cultivare a arborilor de ceai, peste alegerea frunzelor recoltate și respectarea întocmai a rețetelor tradiționale, până la durata procesului unic de coacere. În mod tradițional, Pu Erh este produs în regiunea chineză Yunnan. Din arborii de ceai cu frunzele mari, se recoltează numai mugurul și 3-4 frunze. Mai întâi veștejesc la soare, apoi se încălzesc în tigăi mari, în timp ce fermierii le rulează și înfășoară. Acesta va opri activitatea enzimatică. Urmează uscarea și înfășurarea. Ceaiul este umezit, iar datorită bacteriilor și ciupercilor care acoperă în mod natural frunzele, acesta începe să fermenteze. Frunzele de ceai sunt presate în cuiburi, cărămizi sau discuri și sunt lăsate în condiții speciale de maturare. Fermentarea treptată transformă ceaiul verde inițial în roșu și îi adaugă multe beneficii pentru sănătate.
Prin adăugarea bucăților mari de merișoare am reînprospătat Pu Erh și l-am îmbogățit cu vitamine. Fructele pe care le adăugăm în ceaiurile vrac provin de la furnizori certificați din UE. Astfel, și merișoarele au fost cultivate în regimul agriculturii ecologice. Conservarea lor s-a produs extrem de atent. Așa-numita liofilizare (uscare prin înghețare) păstrează în fructe 90% din vitamine. De easemenea, nu au fost modificate proprietățile senzoriale, astfel încât merișoarele, după infuzarea în apa fierbinte au aspectul, gustul și mirosul celor proaspete.
Aroma naturală nu conține substanțe sintetice, astfel încăt nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele sale negative asupra sănătății. Spre deosebire de aromă sinetetică nu provoacă arsuri stomacale, iritarea stomacului sau supraacidizarea organismului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH std.

PU ERH BE FIT!
