075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PU ERH AFINE

Cod: 212

Proantocianidinele, polifenolii, acidul hipuric ... Nu înțelegi? Nici noi nu suntem chimisti, totuși afirmăm cu certitudine că Pu Erh îmbogățit cu bucăți de afine vă va proteja inima, va distruge bacteriile din tractul urinar și vă va îmbunătăți respirația. Acest lucru este confirmat nu numai de studiile medicinale extinse, ci și de mulți ani de experiență a consumatorilor săi. Și noi credem în ei.

Pachete mari:
Pachete mici:
55,9 Lei /250 g 22,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Merișor
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh 95%, Merișorul 3%, Aromă naturală

Infuza și gustul ceaiului

Adevăratul Pu Erh chinezesc este tipic cu gustul său pământiu și acreala lui ușoară. Îmbogățit cu merișoare liofilizate devine un ceai foarte răcoritor, atât sub forma unei băuturi calde, cât și ca ice tea. Infuzia are o culoare maro închis până la opac, aroma este naturală de merișoare.

Originea ceaiului

Pu Erh sunt ceaiuri cu o vrajă specială. Se produc doar în câteva locuri din lume, iar calitatea lor depinde de mai mulți factori - de la locul și metoda de cultivare a arborilor de ceai, peste alegerea frunzelor recoltate și respectarea întocmai a rețetelor tradiționale, până la durata procesului unic de coacere. În mod tradițional, Pu Erh este produs în regiunea chineză Yunnan. Din arborii de ceai cu frunzele mari, se recoltează numai mugurul și 3-4 frunze. Mai întâi veștejesc la soare, apoi se încălzesc în tigăi mari, în timp ce fermierii le rulează și înfășoară. Acesta va opri activitatea enzimatică. Urmează uscarea și înfășurarea. Ceaiul este umezit, iar datorită bacteriilor și ciupercilor care acoperă în mod natural frunzele, acesta începe să fermenteze. Frunzele de ceai sunt presate în cuiburi, cărămizi sau discuri și sunt lăsate în condiții speciale de maturare. Fermentarea treptată transformă ceaiul verde inițial în roșu și îi adaugă multe beneficii pentru sănătate.

Prin adăugarea bucăților mari de merișoare am reînprospătat Pu Erh și l-am îmbogățit cu vitamine. Fructele pe care le adăugăm în ceaiurile vrac provin de la furnizori certificați din UE. Astfel, și merișoarele au fost cultivate în regimul agriculturii ecologice. Conservarea lor s-a produs extrem de atent. Așa-numita liofilizare (uscare prin înghețare) păstrează în fructe 90% din vitamine. De easemenea, nu au fost modificate proprietățile senzoriale, astfel încât merișoarele, după infuzarea în apa fierbinte au aspectul, gustul și mirosul celor proaspete.

Aroma naturală nu conține substanțe sintetice, astfel încăt nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele sale negative asupra sănătății. Spre deosebire de aromă sinetetică nu provoacă arsuri stomacale, iritarea stomacului sau supraacidizarea organismului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 2 kJ / 0.4 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: <0,5 g
din care zaharuri: <0,5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU  ERH SĂRUT CATIFELAT
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH SĂRUT CATIFELAT

Pu Erh de calitate cu afine, coacăza și zmeură nu beți niciodată de unul singur. Imediat după prima gustare, veți dori să împărtășiți experiența extraordinară. Poate prin sărutul catifelat de fructe. Ceaiul roșu produs conform unor rețete secrete a fost amestecat cu bucăți mari de fructe ustate de ger. Deci sigur vitaminele nu vor lipsi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,6 Lei /250 g 39,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024

PU ERH BE FIT!
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH BE FIT!

Fii în formă! O parolă puțin uitată are totuși valabilitate și urgența. A fi sănătos este nu numai foarte bine, dar este baza principală a unei vieți pline de viață. Sustineti-vă sănătatea. Când vă întoarceți de la fitness, de la alergat sau înnot, pregătiți Be Fit Pu Erh. Și dacă nu aveți timp sau putere pentru miscare, consumați ceaiul de două ori pe zi. Vitaminele, mineralele și antioxidanții vă vor pune pe picioare! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
82,7 Lei /250 g 33,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,6 Lei /250 g 32,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »