075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PU ERH MILK

Cod: 808

Pu Erh chinezesc din ceaiurile sălbatice și semisalbatice au admiratorii entuziaști din întreaga lume. Gustul și mirosul lor original uimeste pe oricine care caută o experiență netradițională. Pu Erh lactat adaugă un alt nivel. Pamantescul înmuiat cu blândețea laptelui vă va lăsa pe un nor pufos și vă va duce în țara cunoștințelor noi. Acest ceai pe scurt vă face fericiti.

Pachete mari:
Pachete mici:
57,1 Lei /250 g 22,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos, Mléčná
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 1970m

Compoziție

PU ERH MILK 98%, Aromă naturală de lapte 2%

Infuzia și gusul ceaiului

Combinația gustului caracteristic Pu Erh, adică a unor anumite tonuri pământii și dulci, și a laptelui fin este mai mult decât remarcabilă. Delicatețea și finețea lăptoasă o sesizați pe cerul gurii. Va bucura papilele gustative și va adăuga o nouă dimensiune ceaiului clasic. Infuzia are o culoare portocaliu-maronie închis și o aromă naturală, ușor lăptoasă.

Originea ceaiului

Parfumarea ceaiurilor negre și verzi este o practică relativ comună în China. Întâlnim astfel ceaiuri cu iasomie, trandafiri, lotus, orhidee, osmanthus... Mirosurile de flori se obțin, de obicei, prin amestecarea cu bobocii, care, atunci când se deschid, dau ceaiului o aromă puternică. În cazul ceaiului "Milk", procesul de producție este oarecum învăluit în mister. Există surse care susțin faptul că în spatele gustului de lapte, stă un soi special de plantă de ceai, sau condiții unice de cultivare și recoltare într-un anumit moment determinat.

De obicei însă, este vorba de frunze de ceai de foarte înaltă calitate, care, în timpul procesării, sunt îmbogățite cu esențe naturale de lapte. Acesta este și cazul acestui Pu Erh Milk. Pentru a fi completă lista, menționăm că aceste ceaiuri pot foarte rar lua naștere cu ajutorul laptelui adevărat sau a zerului de lapte. Oricum, ceaiurile Pu Erh chineze sunt în topul producției mondiale. Se culeg pentru ele atât cei mai tineri muguri cât și frunzele mai mari.

Tocmai acestea conțin bacterii și ciuperci care sunt esențiale pentru gustul, producția, dar și beneficiile asupra sănătății ale ceaiului. Frunzele se lasă la veștejit la soare, după care fermierii le prăjesc pe tigăi mari și le modelează manual. Așa apare Mao Cha. Prin procesarea ulterioară, care include stropirea cu apă a Mao Cha și procesul de fermentație, ia naștere Sheng Cha. Poate fi în continuare opărit și presat, astfel încât Pu Erh se găsește vrac, modelat în cuiburi, cărămizi și discuri.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY - ceai negru

Vechi, clasic, dovedit ca intotdeauna bun. Negrul Earl Gray aparține in inventarul necesar la multe familii. Sunteti curiosi de ce il iubesc oamenii de la Manchester pana la Tokyo? De ce în fiecare dimineață mirosul lui se simte în milioane de bucătării? Noi stim asta. Are un gust excelent și o capacitate excepțională de stimulare. Indiferent dacă îl gătiți dimineața sau dupa amiaza, întotdeauna vă va bucura. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024

PU ERH std.
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH std.

Chiar mai sănătoasă decât am sperat. Dacă sunteți interesat de modul în care arăta, gusta și cum era mirosul ceaiului acum două mii de ani, atunci acordati o sansa lui Pu Erh. Desigur, nu oferim nici un fel de săpătură arheologică, dar metoda cea mai elaborată de ceai. Fermentația misterioasă dublă adaugă abilitățile magice ale lui Pu Erh. Nu degeaba este poreclit Penicilină chineză. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024

PU ERH BE FIT!
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH BE FIT!

Fii în formă! O parolă puțin uitată are totuși valabilitate și urgența. A fi sănătos este nu numai foarte bine, dar este baza principală a unei vieți pline de viață. Sustineti-vă sănătatea. Când vă întoarceți de la fitness, de la alergat sau înnot, pregătiți Be Fit Pu Erh. Și dacă nu aveți timp sau putere pentru miscare, consumați ceaiul de două ori pe zi. Vitaminele, mineralele și antioxidanții vă vor pune pe picioare! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
82,7 Lei /250 g 33,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »