

PU ERH MILK
Pu Erh chinezesc din ceaiurile sălbatice și semisalbatice au admiratorii entuziaști din întreaga lume. Gustul și mirosul lor original uimeste pe oricine care caută o experiență netradițională. Pu Erh lactat adaugă un alt nivel. Pamantescul înmuiat cu blândețea laptelui vă va lăsa pe un nor pufos și vă va duce în țara cunoștințelor noi. Acest ceai pe scurt vă face fericiti.
Compoziție
PU ERH MILK 98%, 2%Infuzia și gusul ceaiului
Combinația gustului caracteristic Pu Erh, adică a unor anumite tonuri pământii și dulci, și a laptelui fin este mai mult decât remarcabilă. Delicatețea și finețea lăptoasă o sesizați pe cerul gurii. Va bucura papilele gustative și va adăuga o nouă dimensiune ceaiului clasic. Infuzia are o culoare portocaliu-maronie închis și o aromă naturală, ușor lăptoasă.
Originea ceaiului
Parfumarea ceaiurilor negre și verzi este o practică relativ comună în China. Întâlnim astfel ceaiuri cu iasomie, trandafiri, lotus, orhidee, osmanthus... Mirosurile de flori se obțin, de obicei, prin amestecarea cu bobocii, care, atunci când se deschid, dau ceaiului o aromă puternică. În cazul ceaiului "Milk", procesul de producție este oarecum învăluit în mister. Există surse care susțin faptul că în spatele gustului de lapte, stă un soi special de plantă de ceai, sau condiții unice de cultivare și recoltare într-un anumit moment determinat.
De obicei însă, este vorba de frunze de ceai de foarte înaltă calitate, care, în timpul procesării, sunt îmbogățite cu esențe naturale de lapte. Acesta este și cazul acestui Pu Erh Milk. Pentru a fi completă lista, menționăm că aceste ceaiuri pot foarte rar lua naștere cu ajutorul laptelui adevărat sau a zerului de lapte. Oricum, ceaiurile Pu Erh chineze sunt în topul producției mondiale. Se culeg pentru ele atât cei mai tineri muguri cât și frunzele mai mari.
Tocmai acestea conțin bacterii și ciuperci care sunt esențiale pentru gustul, producția, dar și beneficiile asupra sănătății ale ceaiului. Frunzele se lasă la veștejit la soare, după care fermierii le prăjesc pe tigăi mari și le modelează manual. Așa apare Mao Cha. Prin procesarea ulterioară, care include stropirea cu apă a Mao Cha și procesul de fermentație, ia naștere Sheng Cha. Poate fi în continuare opărit și presat, astfel încât Pu Erh se găsește vrac, modelat în cuiburi, cărămizi și discuri.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH std.

LAPTE OOLONG
