

PU ERH SĂRUT CATIFELAT
Pu Erh de calitate cu afine, coacăza și zmeură nu beți niciodată de unul singur. Imediat după prima gustare, veți dori să împărtășiți experiența extraordinară. Poate prin sărutul catifelat de fructe. Ceaiul roșu produs conform unor rețete secrete a fost amestecat cu bucăți mari de fructe ustate de ger. Deci sigur vitaminele nu vor lipsi!
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 92%, Coacăze roșii 2%, Zmeură, Merișorul, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Pu Erh Sărut catifelat are o culoare roșie închisă și putem recunoaște în el bucăți mari de fructe. Aroma este naturală, cu o puternică colorație de zmeură. Pe cerul gurii acest ceai excepțional lasă o amprentă naturală netedă, împodobită cu afine și coacăze proaspete și cu cea mai dulce zmeură. Încercați acest ceai și sub formă de ice tea. Vă va surprinde cu un gust echilibrat și capacitatea de a revigora plăcut.
Originea ceaiului
Ceaiurile Pu Erh sunt fabricate în mod tradițional în provincia Yunnan din China și în mod excepțional în Vietnam, Laos și Myanmar. Sunt populare datorită unei rețete misterioase, care se transmite din generație în generație și cu efecte excelente asupra sănătății. Acele ceaiuri Pu Erh au devenit celebre în toată lumea. Alegerea arborilor de ceai, din care se vor culege frunzele are farmecul său - susținătorii obiceiului tradițional susțin că cel mai bun Pu Erh poate fi făcut doar din frunzele arborilor de ceai bătrâni care cresc în sălbăticie. O altă particularitate este că se culeg și frunzele mai vechi într-un mod voit, ceea ce este aproape de neimaginat pentru ceaiurile verzi de calitate. Ceaiurile Pu Erh se prepară din muguri și 3-4 frunze mai vechi. După recoltare, acestea se ofilesc și se încălzesc pe tigăi fierbinți, ceea ce duce la așa-numita „ucidere a verdelui” - oprirea activității enzimelor. Apoi frunzele sunt rulate, umezite și presate în diferite forme. În această stare urmează procesul de maturare asigurat de ciuperci și bacterii naturale. Datorită lor, ceaiul verde devine ceai roșu cu proprietăți tipice senzoriale și pentru sănătate. Am adus afine, coacăze și zmeură de la furnizori Certificați din UE. Fructele care provin din agricultura controlată, a fost tratate prin congelare în vid, care este o metodă de conservare foarte blândă prin care se păstrează până la 90 la sută din vitamine.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH VIȘINE-ROM

PU ERH BE FIT!
