

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 85%, Yerba Mate 5%, Aromă naturală, Coaja de portocala, Floare de hibiscusInfuzia și gustul ceaiului
Pu Erh roșu indică culoarea infuziei – aceasta este roșie spre maro. Gustul său tipic pământos este netezit de Mate. Prin adăugarea de iarbă de lămâie și câteva picături de aromă, a apărut o variație foarte gustoasă pentru o băutură sănătoasă. Ceaiul, care conține Pu Erh, se potrivește minunat pentru prepararea ceaiului cu gheață.
Originea ceaiului
Ceaiul Pu Erh din provincia chineză Yunnan este o adevărată raritate printre ceaiuri. Pentru producția sa, se colectează muguri și 3-4 frunze apropiate. Toate lucrările se efectuează manual și conform procedurilor tradiționale. După ofilire, frunzele sunt încălzite într-o tigaie uscată, rulate, înfășurate și uscate. Ulterior, se adună în grămezi și se lasă în mod natural la fermentat. Astfel ceaiul maturează, ceea ce poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni.
Produsul final este comprimat în diferite forme specifice. Spre deosebire de Pu Erh, Mate nu este chiar un ceai, pentru că nu se produce din frunzele arborelui de ceai chinezesc, ci din frunze de Yerba Mate, care este o plantă din America de Sud. Atât frunzele, cât și crenguțele sunt fermentate într-un mod special și, pentru rezultatul final, stau câteva luni în saci de iută. Cumpărăm coaja de lămâie de la un furnizor certificat din EU. Materiile prime nu conțin metale grele sau alte reziduuri provenite din îngrășăminte industriale sau produse de îngrijire.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























9. 6.
18. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
