

PU ERH BE FIT!
Fii în formă! O parolă puțin uitată are totuși valabilitate și urgența. A fi sănătos este nu numai foarte bine, dar este baza principală a unei vieți pline de viață. Sustineti-vă sănătatea. Când vă întoarceți de la fitness, de la alergat sau înnot, pregătiți Be Fit Pu Erh. Și dacă nu aveți timp sau putere pentru miscare, consumați ceaiul de două ori pe zi. Vitaminele, mineralele și antioxidanții vă vor pune pe picioare!
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 70%, Mere, Aroma, Yerba Mate 2%, Gălbenele, Vișine 1%, LavandăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Pu Erh Be Fit este o combinație de fructe, Mate și plante. Se simte acest lucru în aroma sa, astfel veți descoperi un amestec echilibrat cu un gust dulceag și foarte delicat și un miros răcoritor. Infuzia are o culoare maro închisă. Recomandăm acest ceai și pentru pregătirea de cei cu gheață.
Originea ceaiului
Pu Erh este un ceai fermentat de două ori din provincia chineză Yunnan. Producția sa este foarte misterioasă, iar durata procesului este diferită. Deja etapa de selecție a arborilor de ceai pentru ceaiul Pu Erh este una specială - potrivit maeștrilor de ceai, cel mai bun ceai roșu poate fi preparat doar din arborii bătrâni și sălbatici. Se recoltează mugurii și 3-4 frunze înconjurătoare. Acestea sunt lăsate să se ofilească, sunt încălzite rapid în tigăi mari, apoi rulate, unite, uscate, umezite și presate la final în diferite forme specifice. Într-o astfel de stare este lăsat la maturare, care durează și câțiva ani în cazul celor mai prețioase ceaiuri. Acest lucru le oferă un gust original și efecte excepționale pentru sănătate. La acest ceai am adăugat Mate pentru aroma sa elegantă și multe ingrediente valoroase. Mate se produce din frunzele plantei yerba maté (Ilex paraguariensis), care crește în Argentina, Chile, Brazilia, Uruguay și Paraguay. Se recoltează împreună cu crenguțe întregi, care sunt scurt încălzite pentru a opri fermentația, și sunt uscate, zdrobite și cernute. Mate se lasă la maturat în saci mari timp de 12-24 de luni. Fructele și plantele le cumpărăm din UE de la furnizorii care pot prezenta certificatele necesare. Produsele lor provin din agricultura ecologică, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la prezența metalelor grele sau a altor substanțe dăunătoare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor ceai, rotund ø 40mm + suport

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH AFINE

PU ERH SĂRUT CATIFELAT
