075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

Cod: 1682

Tot ce este mic este drăguț. Dar, în cazul acestui ceai pu-erh, este necesar să adăugăm că este, de asemenea, excelent și benefic pentru corp și minte. Varianta mini este foarte practică pentru ceainic, fără a fi nevoie de cântărire complicată și ruperea celebrelor discuri de ceai. Gustați comoara din Yunnan, care vă va convinge în mod jucăuș că învechirea este uneori mai mult decât dorită.

Pachete mari:
Pachete mici:
112,6 Lei /250 g 45,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 1200m

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia are o nuanță profundă de mahon. În gustul bogat se combină gustul pământos cu dulceață iar plinătatea cu delicatețea, fără un gust final amărui și greu.

Originea ceaiului

Provincia chineză Yunnan este cea mai vizitată destinație pentru turiștii locali și străini. Podișul tibetan și zona protejată a celor trei râuri paralele, în frunte cu Mekong, sunt atracții excelente pentru mulți dintre ei. Însă pentru iubitorii de ceai, Yunnan este în principal casa ceaiului pu-erh. Tradiția producției sale aici datează din secolul al IX-lea, iar producătorii locali sunt pe bună dreptate mândri de arta lor transmisă din generație în generație.

Pu-erh este singurul ceai care poate fi descris ca fermentat. În același timp, este adesea asemănat cu vinul, deoarece chiar și maturizarea este asemănătoare vinului. Deși au existat multe încercări de cartografiere a întregului proces, maeștrii locali ai ceaiului își păstrează cu grijă secretele, așa că nu este de mirare că procedurile diferă în multe feluri de la plantație la plantație.

Cu toate acestea, baza generală este întotdeauna aceeași. Frunzele de ceai sunt recoltate și apoi adunate în grămezi mai mici, care sunt umezite și amestecate continuu. Drept urmare, se creează o temperatură mai mare în mijlocul grămezilor, ceea ce ajută la fermentare, la fel ca în cazul compostului. Întregul proces trebuie să fie sub strictă supraveghere, astfel încât proporția de bacterii inofensive, ciuperci, drojdii și alți reprezentanți ai microflorei să fie respectată cu precizie în timpul fermentării.

Producătorii folosesc această tehnică de fermentare accelerată din anul 1975, iar ceaiul pu-erh rezultat nu mai trebuie să maturizeze. Însă odihna este încă de dorit, deoarece armonizează gustul și aroma. Un exemplu perfect este acest pu-erh mini beeng cha, care s-a odihnit încă trei ani după presare și ambalare.

Pu-erh poate lua mai multe forme, de la forma vrac până la forme presate. Beeng cha are forma tipică a unui tort, care are de obicei în jur de 350 de grame. Această variantă mini cu 9 grame este ideală pentru un ceainic de aproximativ de un litru. În mod tradițional, eaiul pu-erh trebuie acoperit rapid cu apă fierbinte pentru a se deschide frunzele. Însă, această apă se scurge imediat și se folosește alta, de data aceasta pentru infuzare. Ca rezultat, veți obține un ceai uimitor de aromat, cu un gust bogat și complex care va aduce o experiență plăcută și la a doua infuzie.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea půl hnízda na 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Opăriți ceaiul Pu Erh Mini Beeng Cha cu apă clocotită (apa ar trebui să fiarbă 1 minut).
  2. Lăsați la infuzat câteva secunde, scurgeți apa și preparați o altă infuzie. Lăsați la infuzat timp de 3-5 minute, apoi strecurați.
  3. Ceaiul Pu Erh Mini beeng Cha se poate infuza de 4 ori."
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH MINI TOU CHA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA

Diversitatea și originalitatea acestui ceai se reflectă și în forma sa tradițională. În China, în mod tradițional, cele mai atent pregătite tipuri Pu-erh sunt plăci presate, și chiar mai valoroase sunt sub forma unei "prize de păsări" ambalate individual într-un tip special de hârtie. Experții ceaiului vor aprecia aroma sa specifică și unică. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,9 Lei /250 g 28,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
115,7 Lei /250 g 46,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM

Veți recunoaște calitatea premium nu numai după nume, dar mai ales după gust. Dacă pregătiți ceaiul Pu Erh Mini Toucha Gold Premium, vă așteaptă un gust pământos specific cu nuanțe foarte subtile de mușchi și parfum de frunze de toamnă. Rolul principal, însă, în el joacă fructele uscate și umami, puteți recunoaște stafidele. În ansamblu ceaiul este dulceag și proaspăt. S-ar putea să vă surprindă puțin prima ceașcă, dar cu fiecare nouă ceașcă îl veți îndrăgi din ce în ce mai… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,2 Lei /250 g 29,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »