

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g
Tot ce este mic este drăguț. Dar, în cazul acestui ceai pu-erh, este necesar să adăugăm că este, de asemenea, excelent și benefic pentru corp și minte. Varianta mini este foarte practică pentru ceainic, fără a fi nevoie de cântărire complicată și ruperea celebrelor discuri de ceai. Gustați comoara din Yunnan, care vă va convinge în mod jucăuș că învechirea este uneori mai mult decât dorită.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia are o nuanță profundă de mahon. În gustul bogat se combină gustul pământos cu dulceață iar plinătatea cu delicatețea, fără un gust final amărui și greu.
Originea ceaiului
Provincia chineză Yunnan este cea mai vizitată destinație pentru turiștii locali și străini. Podișul tibetan și zona protejată a celor trei râuri paralele, în frunte cu Mekong, sunt atracții excelente pentru mulți dintre ei. Însă pentru iubitorii de ceai, Yunnan este în principal casa ceaiului pu-erh. Tradiția producției sale aici datează din secolul al IX-lea, iar producătorii locali sunt pe bună dreptate mândri de arta lor transmisă din generație în generație.
Pu-erh este singurul ceai care poate fi descris ca fermentat. În același timp, este adesea asemănat cu vinul, deoarece chiar și maturizarea este asemănătoare vinului. Deși au existat multe încercări de cartografiere a întregului proces, maeștrii locali ai ceaiului își păstrează cu grijă secretele, așa că nu este de mirare că procedurile diferă în multe feluri de la plantație la plantație.
Cu toate acestea, baza generală este întotdeauna aceeași. Frunzele de ceai sunt recoltate și apoi adunate în grămezi mai mici, care sunt umezite și amestecate continuu. Drept urmare, se creează o temperatură mai mare în mijlocul grămezilor, ceea ce ajută la fermentare, la fel ca în cazul compostului. Întregul proces trebuie să fie sub strictă supraveghere, astfel încât proporția de bacterii inofensive, ciuperci, drojdii și alți reprezentanți ai microflorei să fie respectată cu precizie în timpul fermentării.
Producătorii folosesc această tehnică de fermentare accelerată din anul 1975, iar ceaiul pu-erh rezultat nu mai trebuie să maturizeze. Însă odihna este încă de dorit, deoarece armonizează gustul și aroma. Un exemplu perfect este acest pu-erh mini beeng cha, care s-a odihnit încă trei ani după presare și ambalare.
Pu-erh poate lua mai multe forme, de la forma vrac până la forme presate. Beeng cha are forma tipică a unui tort, care are de obicei în jur de 350 de grame. Această variantă mini cu 9 grame este ideală pentru un ceainic de aproximativ de un litru. În mod tradițional, eaiul pu-erh trebuie acoperit rapid cu apă fierbinte pentru a se deschide frunzele. Însă, această apă se scurge imediat și se folosește alta, de data aceasta pentru infuzare. Ca rezultat, veți obține un ceai uimitor de aromat, cu un gust bogat și complex care va aduce o experiență plăcută și la a doua infuzie.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Opăriți ceaiul Pu Erh Mini Beeng Cha cu apă clocotită (apa ar trebui să fiarbă 1 minut).
- Lăsați la infuzat câteva secunde, scurgeți apa și preparați o altă infuzie. Lăsați la infuzat timp de 3-5 minute, apoi strecurați.
- Ceaiul Pu Erh Mini beeng Cha se poate infuza de 4 ori."

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

PU ERH SĂRUT CATIFELAT
