075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

Cod: 1682

Tot ce este mic este drăguț. Dar, în cazul acestui ceai pu-erh, este necesar să adăugăm că este, de asemenea, excelent și benefic pentru corp și minte. Varianta mini este foarte practică pentru ceainic, fără a fi nevoie de cântărire complicată și ruperea celebrelor discuri de ceai. Gustați comoara din Yunnan, care vă va convinge în mod jucăuș că învechirea este uneori mai mult decât dorită.

Pachete mari:
Pachete mici:
113,1 Lei /250 g 45,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 29. 7. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 1200m

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia are o nuanță profundă de mahon. În gustul bogat se combină gustul pământos cu dulceață iar plinătatea cu delicatețea, fără un gust final amărui și greu.

Originea ceaiului

Provincia chineză Yunnan este cea mai vizitată destinație pentru turiștii locali și străini. Podișul tibetan și zona protejată a celor trei râuri paralele, în frunte cu Mekong, sunt atracții excelente pentru mulți dintre ei. Însă pentru iubitorii de ceai, Yunnan este în principal casa ceaiului pu-erh. Tradiția producției sale aici datează din secolul al IX-lea, iar producătorii locali sunt pe bună dreptate mândri de arta lor transmisă din generație în generație.

Pu-erh este singurul ceai care poate fi descris ca fermentat. În același timp, este adesea asemănat cu vinul, deoarece chiar și maturizarea este asemănătoare vinului. Deși au existat multe încercări de cartografiere a întregului proces, maeștrii locali ai ceaiului își păstrează cu grijă secretele, așa că nu este de mirare că procedurile diferă în multe feluri de la plantație la plantație.

Cu toate acestea, baza generală este întotdeauna aceeași. Frunzele de ceai sunt recoltate și apoi adunate în grămezi mai mici, care sunt umezite și amestecate continuu. Drept urmare, se creează o temperatură mai mare în mijlocul grămezilor, ceea ce ajută la fermentare, la fel ca în cazul compostului. Întregul proces trebuie să fie sub strictă supraveghere, astfel încât proporția de bacterii inofensive, ciuperci, drojdii și alți reprezentanți ai microflorei să fie respectată cu precizie în timpul fermentării.

Producătorii folosesc această tehnică de fermentare accelerată din anul 1975, iar ceaiul pu-erh rezultat nu mai trebuie să maturizeze. Însă odihna este încă de dorit, deoarece armonizează gustul și aroma. Un exemplu perfect este acest pu-erh mini beeng cha, care s-a odihnit încă trei ani după presare și ambalare.

Pu-erh poate lua mai multe forme, de la forma vrac până la forme presate. Beeng cha are forma tipică a unui tort, care are de obicei în jur de 350 de grame. Această variantă mini cu 9 grame este ideală pentru un ceainic de aproximativ de un litru. În mod tradițional, eaiul pu-erh trebuie acoperit rapid cu apă fierbinte pentru a se deschide frunzele. Însă, această apă se scurge imediat și se folosește alta, de data aceasta pentru infuzare. Ca rezultat, veți obține un ceai uimitor de aromat, cu un gust bogat și complex care va aduce o experiență plăcută și la a doua infuzie.

Ierbar și efecte ceaiuri

Pu Erh
Ierbar și efecte ceaiului pu erh

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea půl hnízda na 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Opăriți ceaiul Pu Erh Mini Beeng Cha cu apă clocotită (apa ar trebui să fiarbă 1 minut).
  2. Lăsați la infuzat câteva secunde, scurgeți apa și preparați o altă infuzie. Lăsați la infuzat timp de 3-5 minute, apoi strecurați.
  3. Ceaiul Pu Erh Mini beeng Cha se poate infuza de 4 ori."
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY - ceai negru

Vechi, clasic, dovedit ca intotdeauna bun. Negrul Earl Gray aparține in inventarul necesar la multe familii. Sunteti curiosi de ce il iubesc oamenii de la Manchester pana la Tokyo? De ce în fiecare dimineață mirosul lui se simte în milioane de bucătării? Noi stim asta. Are un gust excelent și o capacitate excepțională de stimulare. Indiferent dacă îl gătiți dimineața sau dupa amiaza, întotdeauna vă va bucura. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,7 Lei /250 g 43,1 Lei /250 g 17,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 29. 7. 2024

PU ERH std.
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH std.

Chiar mai sănătoasă decât am sperat. Dacă sunteți interesat de modul în care arăta, gusta și cum era mirosul ceaiului acum două mii de ani, atunci acordati o sansa lui Pu Erh. Desigur, nu oferim nici un fel de săpătură arheologică, dar metoda cea mai elaborată de ceai. Fermentația misterioasă dublă adaugă abilitățile magice ale lui Pu Erh. Nu degeaba este poreclit Penicilină chineză. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 29. 7. 2024

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru

Daruiti toată cafeaua soacrei dvs. și răsfățați-vă cu acest ceai negru clasic. Nu are efect precum cafeaua, are capacitatea de a vă menține proaspăt și în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp. Assam Hatimara CTC BOP are un gust delicios, cremos, dulce. De asemenea, vă uimeste si cu pregătirea rapidă. Descoperiți pasiunea pentru ceai! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
57,1 Lei /250 g 22,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 29. 7. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »