

PU ERH ROYAL
Ca un rege. Sau regină, desigur. Așa vă veți simți cu o ceașcă de Pu Erh, pe care l-am adus de la cultivatorii cei mai experimentați. Ei fac ceaiuri de mai bine de o mie de ani în Yunnan, China. Așadar nu este de mirare că oferă lumii delicatese cu adevărat regale. Dacă nu cunoașteți încă ceaiurile Pu Erh, aceasta este o oportunitate unică de a vă îndrăgosti de ele. Veți descoperi magia gustului dulce pământos și prospețimea revigorantă.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 100%INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Pu Erh sunt ceaiuri care vă pot surprinde la prima degustare. Dar cine bea a doua și a treia oară va găsi în ele un gust neobișnuit, atractiv și unic. Pu Erh Royal are un gust delicat, ușor dulce și moderat pământos. Revigorează și stimulează ușor. Cu siguranță merită încercat.
ORIGINEA CEAIULUI
Dacă ceaiul Pu Erh poate denumi un loc „acasă”, atunci acest loc este în sudul provinciei chineze Yunnan. Și-a primit numele după orașul Pu'er, unde toate ceaiurile din zonă au fost colectate pentru a fi procesate și vândute cumpărătorilor. Arborii de ceai din care se produce ceaiul Pu Erh cresc sus pe dealuri. Desigur, climatul specific are o influență majoră asupra calității originale ale ceaiului. La fel și procesul prin care se prelucrează frunzele de ceai. Foarte puțini oameni îl cunosc în detaliu. Este un secret, pe care proprietarii grădinilor de ceai îl transmit din generație în generație.
Frunzele de ceai pentru ceaiul Pu Erh sunt culese dintr-o varietate cu frunze mari ale arborelui Camellia sinensis numită Ta-jie (Dayeh). După ce se culeg, frunzele sunt lăsate să veștejească și apoi sunt uscate pentru a elimina enzimele. Urmează o uscare lentă. Astfel se formează produsul intermediar al ceaiului Pu Erh, un ceai denumit Mao Zha. Poate fi folosit (și este adesea utilizat) pentru prepararea unei băuturi sau este prelucrat în continuare. Frunzele sale sunt adunate în grămezi mari și umezite cu apă. În acest fel se acoperă cu prelate, și sunt lăsate să facă aburi timp de câteva zeci de ore. Bacteriile și ciupercile, care sunt prezente în mod natural pe frunzele de ceai, accelerează maturarea ceaiului și îi conferă parametrii senzoriali originali. Odată ce acest proces este finalizat, ceaiul poate fi comprimat într-o varietate de forme (cuiburi, cubulețe, bile...), sau este uscat și vândut ca ceai vărsat.
Este bine de știut că ceaiurile Pu Erh se maturizează odată cu trecerea timpului. Cele mai vechi sunt foarte delicioase. Iubitorii ceaiurilor Pu Erh, de asemenea, cunosc proprietățile lor benefice pentru sănătate. Ceaiurile Pu Erh conțin minerale, vitamine din grupa B și alte substanțe, care promovează sănătatea. Nu degeaba ceaiul Pu Erh este poreclit „penicilina chinezească”.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
Ca un rege. Sau regină, desigur. Așa vă veți simți cu o ceașcă de Pu Erh, pe care l-am adus de la cultivatorii cei mai experimentați. Ei fac ceaiuri de mai bine de o mie de ani în Yunnan, China. Așadar nu este de mirare că oferă lumii delicatese cu adevărat regale. Dacă nu cunoașteți încă ceaiurile Pu Erh, aceasta este o oportunitate unică de a vă îndrăgosti de ele. Veți descoperi magia gustului dulce pământos și prospețimea revigorantă.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH std.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
