

PU ERH 1ST GRADE
Acest ceai unic cu adevărat a câștigat multe porecle.Acolo unde crește este numit Ceaiul impăraților chinezi, europenii îl numesc Aur roșu sau Penicilină chineză. Pu Erh este apreciat de iubitorii reali și experții în ceaiul mondial. Are o culoare și un gust extraordinar, precum și efecte importante asupra sănătății. Dvs. cum o sa-l numiti?
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 1ST Grade 100%Mai multe despre ceai
Infuzia de tip Pu Erh 1st Grade este maro închis, aproape opacă. Mirosul este semnificativ cu tonul pămîntesc, în gura simtim note fumurii si gustul este ușor dulce. Este ceaiul pentru specialiști adevarati, la unii va dura sa se obișnuiasca cu aroma, altii se îndrăgostesc de la prima gustare.
Originea ceaiului
Roșu Pu Erh ceai cu frunze întunecate și delicate este unic în toate aspectele. Este cultivat în provincia chineză Yunnan, la altitudini între 1200-2000 de metri. La granița de sud-vest a Chinei, în provincia Younnan, ceaiul are o istorie de peste o mie de ani. Predecesoarea sa este tufisul de ceai salbatic crescator o camelie cu frunze excepțional de mari. În munții Yunnan acoperiti cu nori, temperatura variază între 12 și 23 ° C. Cele mai multe ploi sunt din mai până în octombrie, în timpul sezonului musonilor. Astfel de condiții ceaiurilor chineze le convine în mare măsură, de aceea tradițional Pu Erh este recoltat în trei etape - la mijlocul lunii aprilie (recoltate „rulouri de primăvară“) între lunile iulie și august (a doua recoltă) și în septembrie și octombrie (recoltate „floare cu margele“) . Procesarea lui Pu Erhu este un mister și aparține comorilor naționale chineze. Desigur, datorită gustului său neobișnuit și proprietăților sale excelente, este un proces special de fermentare și timp de maturare. Pu Erh, este singurul ceai la care ține zicala: cu cât mai vechi, cu atât mai bun.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb 900 ml - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR 900 ml - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH std.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

PU ERH ROYAL
Ați vizualizat
