

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO
Arborii stravechi de ceai din provincia Yunnan au dat din ei ce a fost mai bun. Frunzele lor verzi și solide, pline de aromă rară, au fost prelucrate printr-o metodă unică de fermentare lentă. Datorită acestui fapt, ele au un gust delicat de pământ și efecte deosebite asupra sănătății. Pu Erhy se bea de aproape două mii de ani. Și nu există nici un motiv să nu putem continua.
Compoziție
China PU ERH TEA 1ST GRADE ORGANIC 100%Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiurile Pu Erh sunt caracterizate de gustul pământesc, reflectat de o dulcetime ușoară. Infuzia este de culoare maro închis, aroma naturală și proaspătă. Aveți grijă la durata infuziei - ceaiul infuzat mult timp îndelungat are un gust dur și puternic. Acest organic Pu Erh este excelent nu numai ca băutură caldă, ci și ca ceai cu gheață. Incercati potențialul său revigorant!
Originea ceaiului
Ceaiul organic chinez Pu Erh provine din Jing Mai Mangjing, situat în provincia sud-vest Yunnan. Acolo cresc cei mai vechi arbusti de ceai chinezesc (Camellia sinensis) din lume. Exact acestea ofera materialul potrivit pentru producția de ceai tradițional, fermentat încet. Peisajul este montan, un climat bogat în ploaie musonică. Frunzele de ceai pentru producția de Pu Erh Tea de gradul I organice sunt în mare parte culese manual. Cei mai prețioși sunt pomii de ceai care cresc de zeci de ani fără intervenția unei mâini umane. Valoarea lor adăugată este absența metalelor grele și a altor resturi, iar aceste tufișuri prețioase sunt aproape întotdeauna cultivate în agricultura ecologică. Ar fi păcat să le "îndoape" cu îngrășăminte industriale și spray-uri. Frunzele de ceai sunt recoltate de fermieri de mai multe ori pe an.
Este vorba de culesul atat bobocilor tineri, cat si 3-4 frunze mai vechi. Acestea sunt esențiale pentru producerea lui Pu Erhu. Prelucrarea lor este oarecum înglobată în mister, iar procesul exact al producției lui Pu Erhu este purtat de către managerii de plantație doar în cap. În general, se știe că, după culegere, frunzele sunt lăsate să se ofileasca în soare, apoi se încălzesc in tigai mari și sunt manual rasucite. Un astfel de produs se numește Mao Cha și este fie vândut direct pe piață, fie prelucrat ulterior. Astfel se creează Sheng Cha, producția lui durează incepand cu câteva zile până la ani.
Mao Cha se umezește și lasat sa fermenteze. Datorită acestui fapt, se maturizează și are o aromă specifică. În cele din urmă, este sortată, aburită și presată. Putem cumpăra Pu Erh fie ca ceai vrac, fie sub formă de cuiburi, cărămizi, mese și prăjituri. Ele sunt adesea decorate cu ornamente imprimate sau frunza de ceai presata. Pe piata găsim Pu Erh sub numele de Pchuer, Pu'er sau Pu-Erh.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH SUPER BIO

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO
