075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

China green pu erh sheng cha bio

Cod: 1705

Toate la timpul lor. Și în cazul ceaiului China Green Pu Erh Sheng Cha BIO, acest lucru este dublu adevărat. De ce să vă grăbiți când coacerea naturală și lungă conferă acestui ceai cel mai bun gust și aromă. Și dacă adăugați că frunzele de ceai au crescut într-o legătură sacră cu natura fără intervenția umană inutilă, veți primi o băutură pe care o veți aștepta întotdeauna cu nerăbdare.

Pachete mari:
Pachete mici:
114,5 Lei /250 g 45,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos, Plin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Frumoasa culoare aurie este bogat împletită cu reflexii verzi. Ceaiul are un gust bogat și unic de miere, fructe și plante, care se transformă treptat în note pământoase plăcute, fără amărăciune nedorită.

Originea ceaiului

Fiecare iubitor de ceaiuri chinezești ar trebui să încerce ceaiul Pu Erh. Ba mai mult, este și un pas delicios spre a fi cucerit de ceaiurile din fostul Imperiu Medieval. Majoritatea ceaiurilor reprezentative Pu Erh de pe piață sunt presate în forme asemănătoare unui castron sau unui cuib, dar chiar și sub forma vrac nu își pierde cu siguranță niciuna dintre calitățile sale.

Comoara din provincia sudică Yunnan, unde climatul local este condus de puterea musonilor, este adesea asemănată cu vinul datorită proprietăților sale. Spre deosebire de alte ceaiuri, maturizarea îi priește, astfel încât într-o grămadă cu respectarea strictă a umidității și temperaturii potrivite odihna pentru o perioadă cât mai lungă de timp și este numai în beneficiul său.
Însă varianta verde, sau sheng, diferă de celelalte ceaiuri Pu Erh. Este considerat a fi baza acestui tip de ceai, ale cărui rădăcini datează de aproximativ 1800 de ani. Frunzele proaspăt recoltate sunt lăsate să veștejească în mod natural și abia atunci sunt tratate rapid, dar numai ușor, în tigaie. Apoi se rulează manual și ultimul cuvânt îl au razele soarelui, care usucă suficient spiralele subțiri. Datorită perioadei de odihnă ulterioare, aroma și gustul se armonizează, iar în timp veți obține un ceai intens și pur și simplu irezistibil.

Odată cu perioada de maturizare, crește și prețul, deci este destul de greu de înțeles că cele mai vechi ceaiuri Pu Erh verzi au fost distruse în mod deliberat în timpul Marii Revoluții Culturale. Poate că acest lucru a fost și datorită vindecătorilor, care considerau Sheng Pu Erh un miracol pentru sănătatea umană. În timpul depozitării și maturării, frunzele sunt afectate de microorganisme speciale, iar procesele chimice rezultate îi întăresc efectul pozitiv asupra diferitelor afecțiuni.

Puteți descoperi pe piață o serie de ceaiuri delicioase Pu Erh, dar dacă întâlniți unul care provine și din arbori de ceai crescuți într-un mod organic, credeți-ne vă puteți da seama și în gustul rezultat. China Green Pu Erh Sheng Cha BIO poate oferi un gust unic plin, cu un depozit bogat de diferite nuanțe, de la cele dulci la pământoase. Este astfel o experiență reală pentru adevărații cunoscători dar și pentru începători, care se pot bucura, de asemenea, de proporția naturală scăzută de teină.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pu Erh Green se prepară cu apă la temperatură de 80 °C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță de ceai în plus.
  3. Frunzele de ceai se lasă la infuzat timp de 3 minute într-o ceașcă acoperită, apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
PU  ERH  SUPER BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH SUPER BIO

Când va lipseste bucuria vieții, când trebuie să fiti încurajati, când cautați un prieten într-o după-amiază ploioasă ... Intotdeauna este aici un ceai de calitate premium. Acesta va va da de fiecare data ceea ce va lipseste. Papilele gustative se vor topi de binecuvântare, il veti savura cu placere si starea proastă dispare iar bucuria vietii revine. Pu Erh în calitate ecologică este o plăcere delicioasă pentru fiecare zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
86,0 Lei /250 g 73,1 Lei /250 g 29,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO

Arborii stravechi de ceai din provincia Yunnan au dat din ei ce a fost mai bun. Frunzele lor verzi și solide, pline de aromă rară, au fost prelucrate printr-o metodă unică de fermentare lentă. Datorită acestui fapt, ele au un gust delicat de pământ și efecte deosebite asupra sănătății. Pu Erhy se bea de aproape două mii de ani. Și nu există nici un motiv să nu putem continua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
141,2 Lei /250 g 56,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO

Regele tuturor Pu Erh, conducătorul pamantului fără îngrășăminte industriale și pulverizare. Coroana BIO îi stă frumos. Stramosul ceaiului cu un proces de producție foarte interesant îl iubesc atât admiratorii noțiunilor originale de gust, cât si iubitorii de stil de viață sănătos. Beti-l cald sau racit - Regele Pu Erh BIO va avea intotdeauna grija de buna dispozitie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
162,0 Lei /250 g 64,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 8. 6. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »