075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

China green pu erh sheng cha bio

Cod: 1705

Toate la timpul lor. Și în cazul ceaiului China Green Pu Erh Sheng Cha BIO, acest lucru este dublu adevărat. De ce să vă grăbiți când coacerea naturală și lungă conferă acestui ceai cel mai bun gust și aromă. Și dacă adăugați că frunzele de ceai au crescut într-o legătură sacră cu natura fără intervenția umană inutilă, veți primi o băutură pe care o veți aștepta întotdeauna cu nerăbdare.

Pachete mari:
Pachete mici:
117,6 Lei /250 g 47,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos, Plin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Frumoasa culoare aurie este bogat împletită cu reflexii verzi. Ceaiul are un gust bogat și unic de miere, fructe și plante, care se transformă treptat în note pământoase plăcute, fără amărăciune nedorită.

Originea ceaiului

Fiecare iubitor de ceaiuri chinezești ar trebui să încerce ceaiul Pu Erh. Ba mai mult, este și un pas delicios spre a fi cucerit de ceaiurile din fostul Imperiu Medieval. Majoritatea ceaiurilor reprezentative Pu Erh de pe piață sunt presate în forme asemănătoare unui castron sau unui cuib, dar chiar și sub forma vrac nu își pierde cu siguranță niciuna dintre calitățile sale.

Comoara din provincia sudică Yunnan, unde climatul local este condus de puterea musonilor, este adesea asemănată cu vinul datorită proprietăților sale. Spre deosebire de alte ceaiuri, maturizarea îi priește, astfel încât într-o grămadă cu respectarea strictă a umidității și temperaturii potrivite odihna pentru o perioadă cât mai lungă de timp și este numai în beneficiul său.
Însă varianta verde, sau sheng, diferă de celelalte ceaiuri Pu Erh. Este considerat a fi baza acestui tip de ceai, ale cărui rădăcini datează de aproximativ 1800 de ani. Frunzele proaspăt recoltate sunt lăsate să veștejească în mod natural și abia atunci sunt tratate rapid, dar numai ușor, în tigaie. Apoi se rulează manual și ultimul cuvânt îl au razele soarelui, care usucă suficient spiralele subțiri. Datorită perioadei de odihnă ulterioare, aroma și gustul se armonizează, iar în timp veți obține un ceai intens și pur și simplu irezistibil.

Odată cu perioada de maturizare, crește și prețul, deci este destul de greu de înțeles că cele mai vechi ceaiuri Pu Erh verzi au fost distruse în mod deliberat în timpul Marii Revoluții Culturale. Poate că acest lucru a fost și datorită vindecătorilor, care considerau Sheng Pu Erh un miracol pentru sănătatea umană. În timpul depozitării și maturării, frunzele sunt afectate de microorganisme speciale, iar procesele chimice rezultate îi întăresc efectul pozitiv asupra diferitelor afecțiuni.

Puteți descoperi pe piață o serie de ceaiuri delicioase Pu Erh, dar dacă întâlniți unul care provine și din arbori de ceai crescuți într-un mod organic, credeți-ne vă puteți da seama și în gustul rezultat. China Green Pu Erh Sheng Cha BIO poate oferi un gust unic plin, cu un depozit bogat de diferite nuanțe, de la cele dulci la pământoase. Este astfel o experiență reală pentru adevărații cunoscători dar și pentru începători, care se pot bucura, de asemenea, de proporția naturală scăzută de teină.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pu Erh Green se prepară cu apă la temperatură de 80 °C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță de ceai în plus.
  3. Frunzele de ceai se lasă la infuzat timp de 3 minute într-o ceașcă acoperită, apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Merișoare cu Cătină - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Merișoare cu Cătină - ceai de fructe

Poate cunoașteți marmelada de merișoare, prăjitura cu merișoare sau tinctura de merișor. Dar ați încercat ceaiul de merișoare? În combinație cu mere, zmeură, cătină și multe alte bunătăți sănătoase? Cu siguranță ar trebui să încercați. Este plăcut dulce, ușor acrișor și puțin amărui. Exact așa cum să vă fie pe plac atât iarna cât și vara. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,5 Lei /250 g 26,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

15% JOS
ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru

Acest Assam primeste cinci stele în toate categoriile! Oamenii locali îl beau foarte puternic și intradevar dulce. Se adaugă lapte, iar în Himalaya se mai pune cardamom și alte condimente. Se toarnă în cești mici și se servesc cu dulciuri. În India, consumul de ceai este elementul central al zilei, momente de conversatii sau la incheierea unei intelegeri. Lăsați-vă dusi de inspirație! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,3 Lei /250 g 51,2 Lei /250 g 20,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 22. 4. 2024

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

Când am aflat despre calitățile excelente ale acestui Darjeeling, a trebuit să-l degustăm. Și pentru că este excelent și absolut unic, am cumpărat o cantitate suficientă și pentru dumneavoastră. Când se termină, ne îndreptăm imediat către furnizorul nostru din India pentru un lot proaspăt. Silverhill reprezintă clasa de calitate a primului cules de primăvară, cu gust puternic și aromat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
96,5 Lei /250 g 38,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »