075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PU ERH BEENG CHA - 357g

Cod: 916

Atenție: Aceasta este o ediție limitată a unicului Pu Erh din provincia Yunnan.Frunzele presate din tufisurile vechi sălbatice sunt considerate de adepții lor ca fiind un rai al ceaiului. Gustul acestor ceaiuri distincte, totuși, necesită o anumită rezistență. Dar cine se obișnuieste cu acest gust special, nu-l va mai parasi niciodată. Prăjiturile plate din Pu Erh de calitate aduc nu numai plăcere, ci și prospețime și bună dispoziție.

152,8 Lei cu TVA
140,1 Lei fără TVA
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 1200m

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Pu Erh Cha beeng conferă băuturii o culoare foarte închisă și aroma specifică, pământească. Dar nu numai asta. Cine plătește o atenție serioasă apare interacțiunea de gust neted și dulce-amar. Pu Erh miroase a miere-pământ.

Originea ceaiului

Când spui Yunnan, provincia chineză cu o tradiție de mii de ani de creștere, recoltare și prelucrare a frunzelor de ceai. Acesta este situat în sud-vestul țării, într-o zonă montană. Are o climă blândă și perioade lungi de vegetație. Iernile sunt relativ calde și cele mai precipitații are loc între iunie și august. Yunnan nu este foarte bogată în teren arabil. Grădini de ceai sunt situate pe dealuri, adesea dificil de atins. Acest lucru se aplică în special cele în care cresc plante de ceai din China vechi (Camellia sinensis). Acum, frunzele sunt transformate în ceaiuri rare.

În principiu, ceaiul este produs în două etape. Prima apare Mao Cha, apoi doar al doilea Pu Erh (pchuer, pchuer). Mao Cha este un produs intermediar - ceai tratat ca verde. Acest lucru este folosit ulterior în diverse moduri. În producția de Pu-Sheng URE, un tip proaspăt, Mao Cha aburit prin aceasta, frunzele uscate se înmoaie și pot fi turnate în forme diferite. Ceaiul apoi maturat (câțiva ani), în condiții stabile, din cauza bacteriilor, care lasa sa apară in mod natural.

A doua opțiune este de prelucrare Mao Cha shu pu-er - tip matur. Frunzele sunt umezite, strânse în straturi groase și acoperite. Aceasta încurajează activitatea bacteriană, iar ceaiul este matur. Numai atunci este fie presate sau uscate și vândute vrac Pu Erh.

Calitatea Pu Erh obține o aromă interesantă de îmbătrânire. Ele sunt singurele ceaiuri, care atunci când sunt depozitate în mod corespunzător va dura zeci de ani pe deplin aromatice. Este adevărat că condițiile ideale pentru stocarea acestora există doar la punctul de „naștere“ a lor.
Dacă cineva vorbește despre Pu-erh și impactul acesteia asupra fizicului și psihicului, a bunăstării, de multe ori la sfârșit menționează „penicilină chineză“. Medicină tradițională chineză.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Tăiați sau rupeți o bucată de Pu Erh suficient de mare pentru a se încadra într-o linguriță și turnați peste apă clocotită. Proporția este de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru

Când Green Sencha își pune o haină întunecată, se transformă dintr-o dată într-o doamnă cu o strălucire picantă în ochi. Dacă nu știți cum să vă o imaginați, turnați-va în ceașcă cu noi China Black Sencha Bio. Veți obține un gust proaspăt, ușor amar, cu tonuri prăjite. Ceaiul negru atipic poate fi sorbit de câteva ori pe zi. Nu conține atât de multă cofeina ca și colegii săi. Și este BIO. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
62,7 Lei /250 g 25,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »