

PU ERH BEENG CHA - 357g
Atenție: Aceasta este o ediție limitată a unicului Pu Erh din provincia Yunnan.Frunzele presate din tufisurile vechi sălbatice sunt considerate de adepții lor ca fiind un rai al ceaiului. Gustul acestor ceaiuri distincte, totuși, necesită o anumită rezistență. Dar cine se obișnuieste cu acest gust special, nu-l va mai parasi niciodată. Prăjiturile plate din Pu Erh de calitate aduc nu numai plăcere, ci și prospețime și bună dispoziție.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 100%Infuzie și gustul ceaiului
Pu Erh Cha beeng conferă băuturii o culoare foarte închisă și aroma specifică, pământească. Dar nu numai asta. Cine plătește o atenție serioasă apare interacțiunea de gust neted și dulce-amar. Pu Erh miroase a miere-pământ.
Originea ceaiului
Când spui Yunnan, provincia chineză cu o tradiție de mii de ani de creștere, recoltare și prelucrare a frunzelor de ceai. Acesta este situat în sud-vestul țării, într-o zonă montană. Are o climă blândă și perioade lungi de vegetație. Iernile sunt relativ calde și cele mai precipitații are loc între iunie și august. Yunnan nu este foarte bogată în teren arabil. Grădini de ceai sunt situate pe dealuri, adesea dificil de atins. Acest lucru se aplică în special cele în care cresc plante de ceai din China vechi (Camellia sinensis). Acum, frunzele sunt transformate în ceaiuri rare.
În principiu, ceaiul este produs în două etape. Prima apare Mao Cha, apoi doar al doilea Pu Erh (pchuer, pchuer). Mao Cha este un produs intermediar - ceai tratat ca verde. Acest lucru este folosit ulterior în diverse moduri. În producția de Pu-Sheng URE, un tip proaspăt, Mao Cha aburit prin aceasta, frunzele uscate se înmoaie și pot fi turnate în forme diferite. Ceaiul apoi maturat (câțiva ani), în condiții stabile, din cauza bacteriilor, care lasa sa apară in mod natural.
A doua opțiune este de prelucrare Mao Cha shu pu-er - tip matur. Frunzele sunt umezite, strânse în straturi groase și acoperite. Aceasta încurajează activitatea bacteriană, iar ceaiul este matur. Numai atunci este fie presate sau uscate și vândute vrac Pu Erh.
Calitatea Pu Erh obține o aromă interesantă de îmbătrânire. Ele sunt singurele ceaiuri, care atunci când sunt depozitate în mod corespunzător va dura zeci de ani pe deplin aromatice. Este adevărat că condițiile ideale pentru stocarea acestora există doar la punctul de „naștere“ a lor.
Dacă cineva vorbește despre Pu-erh și impactul acesteia asupra fizicului și psihicului, a bunăstării, de multe ori la sfârșit menționează „penicilină chineză“. Medicină tradițională chineză.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Tăiați sau rupeți o bucată de Pu Erh suficient de mare pentru a se încadra într-o linguriță și turnați peste apă clocotită. Proporția este de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH MILK

YI WU MOUNTAIN PU ERH - 357g
