075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PU ERH GREEN TUO CHA

Cod: 1470

Ceaiul presat Pu Erh este ca un pachet frumos pe care îl așteptați de mult timp. Un disc mic, învelit în hârtie, în formă de cuib, care după ce este acoperit cu apă, începe un dans de gust și arome, care vă vor cuceri ușor. Varianta verde nu este la fel de cunoscută precum negrul clasic, cu toate acestea farmecul său dulce vă va cuceri rapid.

Pachete mari:
Pachete mici:
116,3 Lei /250 g 46,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Dulce, Plin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m - 2000m

Compoziție

Ceai verde Pu erh Green Tuo Cha 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de culoare galbenă cu tonuri de miere are un gust complet și bogat, în care domină dulceața naturală cu o urmă de fructe.

Originea ceaiului

O zonă cu râuri masive, munți înalți și plantații de ceai, din care provin ceaiurile clasate cu îndrăzneală printre cele mai interesante și de cea mai înaltă calitate din toată China. Astfel poate fi descrisă pe scurt provincia Yunnan cu prefectura Pchu-Er. După cum sugerează și numele, tocmai din această regiune provine tot ceaiul denumit Pu Erh. Ceaiurile cultivate în afara Yunnanului nu pot utiliza această denumire, deși provin de la aceiași specie de arbori de ceai și sunt produse prin aceleași metode. Pentru Pu Erh se utilizează exclusiv un arbore de ceai cu frunze mari care crește în zona tropicală din jurul râului Lancang. Sunt arbori bătrâni cărora cultivatorii le acordă o atenție deosebită. În timpul recoltării manuale, aleg cele mai tinere frunze pline de energie și gust, care se lasă să se ofilească ușor și să se înmoaie. În această etapă, este de fapt ceaiul verde Mao Cha, care este baza pentru Pu Erh. Apoi urmează oxidarea controlată. În vremurile anterioare, frunzele se uscau la soare, dar din cauza capriciilor vremii s-a trecut treptat la tigăi. Frunzele încălzite nu trebuie să fie complet uscate, deoarece acestea se pot rupe în timpul modelării și presării ulterioare. Formele pot fi variate, de exemplu, Pu Erh Green Tuo Cha este format în boluri mici care seamănă cu cuibul unei păsări.

Pu Erh clasic în varianta neagră (Shou) este procesat ulterior, dar pentru varianta verde (Sheng) a venit momentul uscării și maturizării. Acest lucru permite armonizarea și eliberarea gustului și a aromelor și joacă, împreună cu mediul de depozitare, un rol important în calitatea generală a ceaiului. Sheng Pu Erh maturizat și depozitat în mod corespunzător este cerut de cunoscători și colecționari, iar unele piese pot avea o valoare de neimaginat. Anterior, acest ceai era destinat exclusiv membrilor familiei imperiale și fiecare maestru al ceaiului își păzea cu atenție secretele de producție. La fel este și în prezent, de aceea diferențele de gust pot fi considerabile. Dar dacă începeți să degustați Pu Erh, ceaiul Pu Erh Green Tuo Cha proaspăt și plăcut dulce va fi trecerea potrivită de la ceaiurile verzi la cele presate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3 minute Cantitatea půl hnízda na 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul Pu Erh se prepară cu apă de 90°C , în proporție de 1/2 cuib la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați încă 1/2 cuib.
  3. Timp de infuzare 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

Tot ce este mic este drăguț. Dar, în cazul acestui ceai pu-erh, este necesar să adăugăm că este, de asemenea, excelent și benefic pentru corp și minte. Varianta mini este foarte practică pentru ceainic, fără a fi nevoie de cântărire complicată și ruperea celebrelor discuri de ceai. Gustați comoara din Yunnan, care vă va convinge în mod jucăuș că învechirea este uneori mai mult decât dorită. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
113,1 Lei /250 g 45,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM

Veți recunoaște calitatea premium nu numai după nume, dar mai ales după gust. Dacă pregătiți ceaiul Pu Erh Mini Toucha Gold Premium, vă așteaptă un gust pământos specific cu nuanțe foarte subtile de mușchi și parfum de frunze de toamnă. Rolul principal, însă, în el joacă fructele uscate și umami, puteți recunoaște stafidele. În ansamblu ceaiul este dulceag și proaspăt. S-ar putea să vă surprindă puțin prima ceașcă, dar cu fiecare nouă ceașcă îl veți îndrăgi din ce în ce mai… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,5 Lei /250 g 29,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »