

CHINA GUNPOWDER GOLDEN TEMPLE - ceai verde
Si acum o ghicitoare: Cu cat este mai mic, cu atât este mai bun. Cine îl bea, trăiește mult. Cui îi aparține, are forțe cât pentru trei. Știti deja? Gunpowder (Zhu chá) din China de Est Zhejiang are atât de multe caracteristici extraordinare încât nu vor încape în trei rânduri. Citiți despre ele mai jos și gustați ... vă va umple sufletul cu bucurie și corpul vostru va scăpa de cele nedorite.
Compoziție
Ceai verde China GUNPOWDER GOLDEN TEMPLE 100%Infuzie și gustul ceaiului
Gunpowder este o infuzie tipic verde-galbenă cu o aromă bogată dar delicată. Chiar dacă astrigența lui atinge maximul, nu este un defect. Dimpotrivă - adaugă prospețime la ceai.
Originea ceaiului
Ceaiul verde într-un "pachet" unic aparține delicateselor populare și dorite. Frunzele de ceai împachetate în perle mici au fost folosite încă din timpul dinastiei Tang (618-907) sub numele de Zhu chá. În timp, acest ceai verde a câștigat numele de Gunpowder. Acest lucru sa întâmplat probabil din greșeală - aspectul său seamănă cu gloantele de praf de pușcă. Provincia chineză Zhejiang (Chejiang, Chekiang), care este casa la Gunpowder, se află pe coasta de est. Cea mai mare parte a zonei ocupă dealurile. Zhejiang are un climat subtropical umed, cu patru sezoane distincte. Vara (iunie-septembrie) este lungă, caldă și ploioasă. Iernile sunt scurte, toamna este uscată și însorită. Temperatura medie anuală este cuprinsă între 15 și 19 grade Celsius. Aceste condiții se potrivesc cu ceaiul chinezesc (Camellia sinesis), care acoperă o mare parte a versanților de munte. Grădinile locale de ceai sunt bogăția fermierilor locali, iar tufișurile și producția de ceai sunt moștenite de la o generație la alta. După recoltare frunzele de ceai și mugurii se lasă la ofilit și sunt împachetate manual în margele mici. Urmează prăjirea si uscarea in acelasi timp in tigai mari. De aceea, Gunpowder are o aromă originală de fum.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
