

GHIMBIR MAGIC CU LĂMÂIE - ceai verde
Încarcati la maxim și porniti pe drum! Va asteapta campii verzi, dealuri de ghimbir și o umbra blândă de lămâie. Excursia in departari magice atrăgătoare puteti savura in singuratate sau cu prietenii. Relaxați-vă, reîncărcați-vă, împrospătați corpul și sufletul. Nu este nimic greu în asta - ajunge doar sa infuzați ceaiul parfumat cu apă fierbinte ...
Compoziție
Ceai verde Sencha, Iarba de lamaie, Ghimbir 7%, Bucăți de lămâie 4%, Aromă naturală, Coaja de lămâieInfuzie și gustul de ceai
Extrem de reconfortant și echilibrat cu gust - cum este Ghimbirul magic cu Lămâie. Infuzia de culoare galben-verde deschis are o strălucire frumoasă și o culoare clară. Miroase ca o luncă de vară. Când bem, vom distinge în principal tonurile verzui moi ale verdelui Sencha, care însoțesc astrigența de bun venit. În clipa următoare, se dezvoltă prospețimea de ghimbir picant și prospețimea de lămâie. Magicul ghimbir cu lămâie este excelent pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încearcă ceaiul cald să se toarne într-un pahar plin cu 2/3 cuburi de gheață. Veți primi o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Ceaiul liber provine din două surse - din grădinile de ceai japoneze Sencha, UE a cumparat bucăți fantastice de lamaie, ghimbir si iarbă de lămâie. El a reușit să se amestece gustul și ceai extrem de înaltă calitate, care uimesc atât pe iubitorii de ceai,dar și pe cei începători.
Sencha este cultivat pe multe plantații din Japonia. Întotdeauna alegem cele dovedite, deci luăm Sencha în principal din Shizuoka. Ceaiul precum și majoritatea plantațiilor, sunt în primul culese de femei. Ele sunt, de asemenea, principalele culegătoare de frunze de ceai, în condiții foarte stricte. Frunzele sunt tăiate fie prin smulgere, fie prin foarfece speciale, și trebuie livrate pentru o prelucrare ulterioară în 10-20 de ore. Acesta este cazul cu abur. Ceaiul este expus la abur fierbinte timp de aproximativ 10-15 secunde. Astfel procesul de fermentare este întrerupt și calitățile naturale ale ceaiului sunt conservate - gust, aromă și culoare. Următorul pas este să rostogoliți petalele în ace mici și să le uscați. De asemenea, alte ingrediente a fost acordat o mare atenție -în ceai, am pus bucăți de lămâie si ghimbir , care au fost conservate prin uscare și congelare. Este o tehnologie de congelare și uscare în vid sensibilă și relativ exigentă. Principalul său beneficiu este conservarea culorilor și aromelor originale de fructe și ierburi. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
