075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Turtă dulce călduroasă - ceai verde

Cod: 1719

Acesta este ceaiul de care vă veți bucura cel mai mult toamna și iarna. Atunci încălzește frumos și oferă energie, care poate lipsi în zilele scurte. Are gust de turtă dulce, dar cu siguranță nu îngrașă. Poate invers. Datorită ceaiului sencha, ghimbirului, scorțișoarei, anasonului și cuișoarelor, veți fi mai ușori și cu siguranță mai veseli.

Pachete mari:
Pachete mici:
48,2 Lei /250 g 19,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Ușor condimentat, Proaspăt
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Ceai verde Sencha, Semințe de chia, Ghimbir, Scorțișoară, Anason, Aromă naturală, Cuișoare, Anason stelat

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul verde Turtă dulce caldă are gust exact așa cum descrie compoziția sa. Veți recunoaște în el scorțișoara, cuișoare, anason și ghimbir iar sencha îi adaugă o prospețime subtilă. Infuzia este de culoare galben deschisă și chiar miroase a turtă dulce.

Originea ceaiului

Când deschideți punga de ceai, veți fi atrași de mirosul plăcut al condimentelor și veți observa ace lungi verzi ale ceaiului sencha. Acestea îi conferă teină și, prin urmare, capacitatea de a vă împrospăta și a alunga oboseala. Sencha este un ceai tipic japonez, dar poate fi făcut și de producătorii chinezi. Și chiar de calitate superioară!

În China, ceaiurile sunt de obicei prelucrate prin prăjire într-o tigaie. Contactul frunzelor de ceai cu fundul fierbinte al unei tigăi mari de metal va opri fermentația și va păstra gustul și aroma unică ale sortimentului respectiv. În același timp, ceaiul capătă o nuanță ușor fumurie, ceea ce îi conferă profunzimea tipică. În cazul ceaiului sencha, procedura este diferită - fermentația este oprită prin expunerea repetată la abur a ceaiului. Rezultatul are un gust foarte proaspăt și pur. După expunerea la abur, frunzele sunt rulate, uscate și sortate. La final se obțin ace plate strălucitoare cu miros de iarbă, care în apa fierbinte se deschid în frunze întregi.

Dar să aruncăm o scurtă privire asupra celorlalte ingrediente ale ceaiului Turtă dulce caldă. De exemplu, chia, semințele plantei Salvia hispanica, populare printre fanii alimentației sănătoase, merită remarcate. Chia conține acizi grași nesaturați omega-3, care mențin, printre altele, funcția normală a sistemului nervos, contribuie la apărarea naturală și contribuie la structura corespunzătoare a oaselor. Semințele de chia erau consumate de vechii azteci, iar conform oamenilor de știință, era hrana lor de bază, se cultivau la fel de larg ca și porumbul.

Nu mai puțin interesant este ghimbirul, rizomul plantei Zingiber officinale cu un gust puternic picant. Ca și semințele de chia și ghimbirul făcut parte din gastronomie din cele mai vechi timpuri. Este folosit nu numai pentru aroma sa specifică, dar și pentru substanțele benefice pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv și influențează favorabil capacitatea organismului de a face față inflamațiilor și virusurilor.

În al treilea rând să menționăm scorțișoara, o componentă aromată a ceaiului Turtă dulce caldă. Este scoarța copacului de scorțișoară Cinnamomum folosită atât în ​​industria alimentară, cât și în industria cosmetică și farmaceutică. Scorțișoara este căutată în principal pentru conținutul ridicat de cinamaldehidă, dar și pentru cinamat de etil, eugenol, cumarină și alte substanțe. Datorită acestora miroase frumos, are și un efect benefic asupra metabolismului și a sistemului de apărare al organismului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul se prepară cu apă cu temperatură de 70-80 °C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


COACĂZĂ CREMOASĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COACĂZĂ CREMOASĂ - ceai de fructe

Va dezvaluim ceva - din acest ceai avem in depozit putin. De ce? Pentru că este atât de rar încât umblam să-l mâncăm. Bucati intregi de fructe, legume, lapte uscat și alte ingrediente extraordinare parfumate nu ne lasa in pace. Suntem siguri că va gusta nu doar voua dar si la copii vostrii. La ei ne-am gandit defapt cand am pregatit ceaiul afine de smantana. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,8 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

LIMA TANDRA - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LIMA TANDRA - ceai de fructe

Proaspăt, proaspăt și iar proaspăt! Lima tandră este un ceai de fructe care vă place să îl pregătiți indiferent de sezon. Excelează cu mirosul de mere, coacăze și iarbă de lămâie, intarit cu bucăți de morcov dulce și ananas Atingere ușoară de lima cremoasă, magia acestui ceai de fructe doar subliniază. Consumti-o fierbinte sau pregătiti din ea ceai cu gheață - lima tandră nu va dezamăgi niciodată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,2 Lei /250 g 28,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

Nu fierbeti apa pentru ceai mult timp. Puneti frunzele de ceai într-un ceainic inainte incalzit și turnati apă fierbinte. Asteptați timp de trei minute și puteți turna băutura de chihlimbar în cești. Dați-le prietenilor în jurul mesei, vorbiți, amintiți-va de momente placute, planificați. Exact pentru astfel de momente, s-a născut ceaiul negru din Assam. A fost creat pentru a aduce armonie și bunăstare acolo ,unde stiu sa o traiasca. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,9 Lei /250 g 30,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »