

ZMEURĂ CU TEI - ceai verde
Miroase ca o vară fierbinte și gustul lui este ca un sarut dulce. Ceaiul de tei și zmeură provine din combinația delicată dintre Sencha japonez cu fructele și ierburile europene. Ceaiul verde este un simbol al prieteniei, teiul alunga rautatea si puterea malefică, zmeura reprezintă rezistenta. Ceaiul vrac de zmeura cu tei este ideal pentru șederea cu prietenii la care intradevar ne pasă.
Compoziție
Ceai verde Sencha 65%, Floare de tei 30%, Zmeură 3%, Frunze de tei, Vitamina C, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Ingredientul de bază al ceaiului Zmeură cu tei este ceaiul verde, motiv pentru care are o culoare caracteristică galben-verzuie. Are o aromă ușor ierboasă, gust echilibrat, la care se adaugă o astringență plăcută. Prin adăugarea notelor dulci de zmeură, și a florilor de tei delicioase se obține un ceai care este gustos atât în varianta fierbinte cât și rece.
Ceaiul Zmeura cu tei este minunat pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încercați să turnați ceaiul răcit într-un pahar umplut până la 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Ceaiul Green Sencha provine din plantațiile de ceai japoneze. Deoarece acordăm o atenție deosebită calității materiilor prime, importăm ceaiul Sencha cel mai frecvent din zona Shizuoka, unde cultivarea ceaiului are o tradiție îndelungată. Arborii de ceai Camellia sinensis cresc acolo pe câmpuri fără umbrire, astfel încât au acces maxim la soare și apă. Recoltarea se face cel mai adesea în primăvară, din aprilie până în mai, când frunzele de ceai sunt încă tinere și pline de substanțe valoroase. Se prelucrează prin expunerea la aburi, ceea ce oprește procesul de fermentație, apoi se rulează în ace fine și se usucă. Un ceai Sencha de calitate nu conține niciodată praf și tulpini.
Zmeura, florile și frunzele de tei sunt achiziționate de la furnizori certificați din UE. Sursele noastre sunt certificate nu numai de anii de experiență, dar și de multe certificate de calitate. Aducem fructe întregi de zmeură, care sunt tratate prin așa-numita liofilizare. Este un proces foarte complex și costisitor de congelare în vid. Dar astfel materiile prime se păstrează crocante, pline de culoare și gust.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
