

CARAMEL ENGLEZESC - ceai negru
Ceai parfumat, ceva bun de mancat, o carte și șosete calde. In felul acesta ne inchipuim momentele petrecute cu caramelul englezesc. Alegeti singuri, care vor fi ale voastre. De acest ceai negru excelent, combinat cu caramel, va puteti bucura si savura nu numai in timpurile de vara dar si in cele de iarnă. Beți-l "doar asa" sau adăugați in el lapte. Gustul lui devine mai fin și multiplica delicatețea.
Compoziție
Ceai negru Assam STGFOPI, Ceai negru, Bucăți de caramel (lapte condensat, zahăr, unt), Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul negru indian oferă o infuzie de chihlimbar opalescent. În gust observăm o ușoară astringență, care echilibrează perfect tonurile dulci ale caramelului. Mirosul este minunat de dulceag. Caramelul englezesc îl recomandăm ca ceai pentru micul dejun, îl puteți prepara și sub formă de ice tea.
Originea ceaiului
Ceaiul negru indian nu are concurență. Este tare și extrem de stimulant. Un soi special de plante de ceai Assam oferă frunze minunate, mari, de culoare verde închis. Plantațiile de ceai le găsim în India, în special în jurul râului Brahmaputra, unde clima este ușoară și umedă. Recoltarea este, ca și în alte grădini, o chestiune feminină. Pornesc încă înainte de răsărit iar frunzele le culeg în coșuri mari de bambus. Atunci când recolta este transportată pentru procesare, frunzele de ceai sunt lăsate mai întăi să veștejească, și se fermentează fără mărunțire. Ulterior sunt uscate.
Caramelul și aroma naturală provin de la partenerii noștri comerciali din UE. Le alegem în funcție de certificări, pentru a ne asigura că furnizează numai materii prime de cea mai înaltă calitate fără substanțe nocive sănătății. Aroma naturală nu conține astfel niciun o substanță sintetică și, prin urmare nu acidifică organismul, nu provoacă arsuri gastrice și nu irită stomacul.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 6 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

EARL GREY - ceai negru
