075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

HUANG DA CHA - ceai galben

Cod: 935

Raritate frumoasă pentru momente de meditație liniștită. O experiență extraordinar de delicioasă de ceai din provincia Anhui din China curăță gandurile și ascuteste simțurile. Frunze culese cu atentie se completeaza la acest ceai tipic cu tulpini. Bucurați-vă de gustul proaspăt, ușor de alune și de un miros bland dulce. Cana cu ceai Huang Da Cha vă va duce peste nouă râuri și nouă munți. Acolo unde puteti transforma visele dvs. in realitate.

Pachete mari:
Pachete mici:
65,9 Lei /250 g 26,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Anhui
Gust
Gust:
Proaspăt, Delicios
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m

Compoziție

Huang Da Cha 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul de aur de răsărit de la Huang Da Cha oferă o perfuzie strălucitoare galben-portocalie, spumante. Cupele de degustare vin la a lor - o compoziție de tonuri proaspete cu urme de ciocolată, cafea și nuci. Mirosul este dulce, foarte neted.

Acest ceai este de asemenea excelent pentru prepararea ceaiului cu gheață răcoritor. Pur și simplu se toarnă pe cuburi de gheață și se adaugă cu o felie de tei sau o creangă de menta proaspătă.

Originea ceaiului

Ceaiurile galbene chinezești au fost produse pentru nevoile Curții Imperiale. Gustul lor cu adevărat înspăimântător și un mod de producție special, misterios și sofisticat le fac un moment extraordinar. Sunt puțini pe piață, așa că îi guste pentru experiențe excepționale. Unii adolescenți spun că ceaiul mai galben pe care cu cât îl beau, cu atât mai mult este plăcut.
Așa-numitul "Big Yellow Tea" am adus din provincia Anhui (An-chue). Partea interioară a Republicii Populare Chineze a luat naștere în secolul al XVII-lea. Temperaturile din ianuarie în provincie sunt în jurul valorii de 0 ⁰C, în iulie este plăcut 27 ⁰C. Ploile de vară frecvente sunt cauza multor inundații.

Peisajul local este incredibil de bogat - găsim atât dealuri, cât și văi vaste, râuri, lacuri, zone dens populate și o natură frumoasă. Potrivit china.org.cn server de standuri în Anhui pentru atenție, printre altele Mausoleul necesară a dinastiei Ming, Emeral Valley (Valea indragostitilor), Taiping Lake (cel mai mare lac artificial cu peninsule locale și animale sălbatice), Xidi sat vechi (300 de clădiri din timpul dinastiei Ming și Quang) sau Muntele Tianzhu (un complex natural de 45 de vârfuri, 17 crestături, 22 de peșteri, 18 cascade, canioane și stânci).
Huang Da Cha este una dintre primele ceaiuri galbene produse de calugarii chinezi budisti. Scopul său principal a fost de a asigura concentrarea pe termen lung în meditații. Intenția a fost completă de 100%. Acest ceai foarte delicat are capacitatea de a induce pacea interioara si armonie pentru a va mentine atentia.

Marea majoritate a ceaiurilor galbene provin din China. Cu toate acestea, se concentrează în primul rând pe ceaiurile verzi, astfel încât acestea sunt disponibile numai în cantități limitate. Ele sunt făcute ca verde, dar cu un pas intermediar. După atingerea bobocilor de ceai de top și a celor mai apropiate petale fine, acestea pot fi încurcate, încălzite și laminate. Apoi vine pasul "misterios" - ceaiul lasă 5-27 ore să se odihnească. De asemenea, procesul de uscare este interesant - recolta este răspândită în straturi groase, acoperită cu prelata și 2-3 zile încet uscate. Chiar delicate procese de producție de ceai galben păstrează proprietarii grădinilor individuale de ceai păzind de generații.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul galben se pune în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. Peste ceaiul galben adăugați apă fierbinte de 70 - 80 °C.
  3. Lăsați la infuzat timp de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

Frunzele lungi, robuste, aromă fină, o proporție ridicată de antioxidanți - aceasta este Bancha, ceaiul verde cel mai frecvent utilizat de japonezi în timpul mesei. Puteți bea în fiecare zi, nu conține prea multă teină, gustul său este plăcut și are efecte liniștitoare. Nu vă dezamăgește niciodată. Cunoscând Bancha este în esență baza pentru fiecare iubitor de ceaiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
93,7 Lei /250 g 37,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IASOMIE - ceai verde

Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

HONEYBUSH BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HONEYBUSH BIO

Honeybush iubește dealurile sălbatice din Cape Kapes, se bucură pe coastă de briza mării care ii aduce umiditate si apreciază incendiile regulate. Când germinează, se trece prin terenul inospitalier, când înflorește, răspândește un miros imbătător. Singurul lucru pe care îl urăște sunt îngrășămintele chimice și aerul poluat. Și de aceea îl iubim. El aduce natura în cea mai pură formă. Neinfranată și atât de fragilă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024

Ați vizualizat


FLORI DE TEI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FLORI DE TEI

Pachete mari:
Pachete mici:
92,7 Lei /250 g 37,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »