YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru
Experiență foarte intensă! Premium Yunnan are puterea lui Hercule. Culoarea roșie închisă a infuziei ne araăt clar că nu este un ceai oarecare. Din grădina tradițională de ceai chinezesc, vă aducem o delicatesă pentru entuziaștii adevărați. Savurati Yunnan Black Premium în loc de o gustare de dimineață - veți avea energie și o dispoziție bună până seara.
Compoziție
Ceai negru Yunnan Black Premium 100%Infuzie și gustul ceaiului
Puteți recunoaște ceaiul negru cu frunze delicate în funcție de un număr mare de vârfuri aurite. Infuzia sa este roșu închis, natural aromatic. Gustul este într-adevăr plin - maxim, intensitatea este de 100%. Oricine vrea să guste ceai negru în forma sa cea mai originală trebuie să ajungă la Yunnan Black Premium!
Originea ceaiului
Provincia chineză Yunnan este asociată cu grădini de ceai din timpuri imemoriale. Până de curând, a fost sinonimă cu ceaiul verde, dar în ultimele decenii interesul pentru ceaiul său negru sa mărit. Este adevărat că oamenii locali nu o recunosc atât de mult, dar există o mare umbra în piața chineză de ceai negru. Obține o calitate maximă. În Yunnan, tradiția cultivării ceaiului a fost de peste două sute de ani. Cea mai veche tradiție este în Yunnan de 800 de ani! Producția de ceai negru începe la recoltare - pentru nevoile lui Yunnan Black Premium cu muguri mici și mai multe dintre cele mai apropiate petale. După recoltare, sunt rulate pentru a elibera sucul din celulele lor. Mulțumită ei, ceaiul începe să fermenteze. Procesul de oxidare a enzimelor este controlat strict - managerul instalației urmărește timpul de fermentare, temperatura ceaiului și umiditatea. Când recunoaște că fermentația sa terminat, frunzele de ceai sunt uscate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.