

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru
Când am aflat despre calitățile excelente ale acestui Darjeeling, a trebuit să-l degustăm. Și pentru că este excelent și absolut unic, am cumpărat o cantitate suficientă și pentru dumneavoastră. Când se termină, ne îndreptăm imediat către furnizorul nostru din India pentru un lot proaspăt. Silverhill reprezintă clasa de calitate a primului cules de primăvară, cu gust puternic și aromat.
Compoziție
Ceai negru Darjeeling TGFOP1 Silverhill 100%INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Ceaiul cu gust de lapte cu o nuanță de condimente va atrage căutătorii de arome speciale. Darjeeling pur oferă o infuzie tare și închisă la culoare, în aromă găsim tonuri naturale plăcute de ceaiuri negre. Gustul final ușor astringent face din Silverhill o adevărată experiență gastronomică.
ORIGINEA CEAIULUI
Nu degeaba Darjeeling este poreclit „șampanie indiană”. Ceaiurile negre locale sunt atât de deosebite de altele, încât fiecare iubitor de ceai puțin mai experimentat le va recunoaște. Arborii de ceai sunt cultivați la poalele munților Himalaya, în condiții care li se potrivesc perfect. Plantele Camellia sinensis, soiul Assamica, sunt îngrijite în mare parte de micile ferme familiale, unde secretele ceaiului negru original sunt transmise din generație în generație.
Darjeeling TGFOP1 "Silverhill" este recoltat în a doua săptămână a lunii martie. Atunci frunzele sale sunt foarte de pline cu substanțe valoroase și arome extrem de delicate. Culegerea și transportul sunt exclusiv în mâinile femeilor locale. Cu degetele lor agile, ciupesc cei mai tineri lăstari și îi așează în coșuri pe care le poartă pe spate. După ce le transportă ferma de prelucrare, frunzele se întind într-un strat subțire. După ce frunzele veștejesc în mod natural, procesul de fermentare începe. În timpul acestui proces, enzimele sunt oxidate, gustul și puterea ceaiului se intensifică. Următorul pas influențează, de asemenea, semnificativ rezultatul. Uscarea cu aer cald poate strica totul. Prin urmare, șeful principal al plantației supraveghează temperatura din uscător și urmărește ca frunzele verzi să devină aproape negre.
Literele majuscule în denumirea ceaiului Darjeeling TGFOP1 „Silverhill"" sugerează că acest ceai negru excelează printr-o cantitate mare de muguri, are un gust aromat delicat și este unul dintre sortimentele foarte apreciate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
