

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
In doua cuvinte: curat și proaspăt. Ceylon Orange Pekoe este cea mai buna esența care o putem astepta de la ceai negru. Foarte delicat, de înaltă calitate și extrem de stimulant. Clasic din provincie unde ceaiul se cultiva din 1870, nu va dezamăgi. Ceaiul ușor picant încălzește degetele și va reda energia dupa o plimbare prin natura acoperita de zăpadă. Luati-l, bineinteles și într-o după-amiază de vară fierbinte în oraș - vă va aduce o stare bună și pofta de lucru.
Compoziție
Ceai negru Ceylon Orange Pekoe 100%Mai multe despre ceai
Experții spun despre ceaiul Ceylon Orange Pekoe că este neted și răcoritor. Experiența noastră arată că, pe lângă aceste caracteristici magnifice, clienții îl adoră și pentru efectele sale stimulatoare. Mulți consideră că prepararea acestui ceai tradițional oferă câteva minute de relaxare. Fierberea apei, pregătirea frunzelor lungi negre, turnarea apei și urmărirea infuziei transformându-se într-o nuanță strălucitoare de chihlimbar - toate acestea aparțin micilor bucurii zilnice ale fanilor ceaiului de calitate. Indiferent dacă îl ajustați cu lapte sau îl decorați cu o felie de lămâie după răcire - Ceylon Orange Pekoe va fi întotdeauna în top ten al ceaiurilor negre.
Originea ceaiului
Acest ceai crește pe versanții munților înalți din Sri Lanka (Ceylon). Gustul său este determinat de altitudine, ploile musonice din sud-vest și vremea relativ rece din perioada ianuarie-martie. Zona Dimbula, de unde provine Ceylon Orange Pekoe, este din punct de vedere istoric una dintre primele zone de ceai din Ceylon.
Recoltarea ceaiului
Oamenii care culeg frunzele de ceai au câteva generații de experiență în colectarea și producerea ceaiului. Ceaiul din clasa Pekoe este format doar din mugurii de frunze, care sunt rupți fără ajutorul unghiilor sau cu ceva instrumente ascuțite, sau doar cu degetele, astfel încât să se evite deteriorarea mecanică a frunzelor. Ceaiul se culege de obicei doar de femei, acestea sunt capabile să culeagă 15-20 kg de frunze proaspete de ceai pe zi. Frunzele sunt transportate foarte repede pentru sortare și uscare. Apoi sunt zdrobite, răsucite și lăsate să fermenteze la căldură și umezeală. După fermentare frunzele verzi devin astfel negre.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

ENGLISH BREAKFAST - ceai negru
