

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru
Calitate excelentă la un preț excelent - acesta este ceaiul negru Ceylon, pe care l-am descoperit pe drumurile noastre prin cele mai bune grădini de ceai din lume. Creste in zonele ridicate deasupra mării, se cultiva manual, se caracterizează printr-un miros inconfundabil și cu dulcimea sa decenta. Atractiv elegantul Ceylon High Grow poate fi introdus cu îndrăzneală in randul celor mai bune 10 ceaiuri negre de top ale voastre.
Compoziție
Ceai negru Ceylon High Grown OP 100%Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiul de culoarea cuprului are o aromă plăcută și gust plin frumos. Această băutură din Ceylon este usor indulcită si are o astrigenta bogată. Aceasta adaugă ceaiului originalitatea sa și subliniază gustul său. Putem găsi in el condimente usoare și tonuri de fructe.
Originea ceaiului
Ceylon sau Sri Lanka (Sri Lanka) aparține producătorilor de soiuri de ceai selectate de la sfârșitul secolului al XIX-lea. În 1867, prima plantie de ceai a început în Kandy, în 1873 primul lot de ceai Ceylon a sosit la Londra. De atunci, ceaiul din Sri Lanka a fost un element foarte popular, producția acestuia reprezentând 2% din PIB și angajând peste un milion de oameni. În 1995, această insulă de stat din Asia de Sud-Est a fost al patrulea cel mai mare producător de ceai din lume. Plantațiile de ceai acoperă aproximativ 4% din Ceylon și cele mai multe apar la o altitudine de peste 2100 de metri. Umiditatea, răcoarea și precipitațiile frecvente, la arbuștii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) sunt convenabile. Pe plantatii arbustii de ceai sunt semanati in randuri. Pentru recoltare se folosesc mugurii de pe ramurile laterale si tulpini. In general este vorba despre mugurul si două frunze cele mai apropiate care au gust si aroma maximă.
Recoltarea este atribuită femeilor. Mâinile lor agile sunt folosite mult mai des decât mașinile. Numai culegătoarele cu experiență pot rupe ușor frunzele fără a tăia ramurile care sunt nedorite în ceai. Femeile zilnic recoltează 15-20 de kilograme de frunze de ceai. Acestea sunt transportate rapid spre sălile de colectare unde sunt transportate și controlate cu atenție. Fabricile de ceai sunt în mare parte cu mai multe etaje aflate chiar lângă plantații. Frunzele de ceai sunt transportate la etajul superior unde sunt împrăștiate pentru a se usca.. Urmează rostogolirea și rasucirea, astfel rupându-și integritatea și declanșând procesul de oxidare. Urmează intinderea și fermentarea controlată. Reglarea temperaturii, umidității și lungimii de fermentare necesită o mare atenție. Calitatea, aroma, mirosul și puterea ceaiului depind de el. Uscarea frunzelor care au schimbat culoarea de la verde la culoare arămie a fost efectuată în cuptoare. În cele din urmă, ceaiul este sortat după dimensiune, cântărit, ambalat în cutii sau in săculete din hârtie. Fiecare probă este luată pentru controlul calității.
Ceylon High Grow OP este un amestec de Ceylon Ceai de înaltă calitate. OP abrevierea înseamnă Orange Pekoe, un ceai de calitate standard. Ceaiul provine din zona Dimbul, unde se află una dintre cele mai vechi grădini de ceai din Ceylon. Este caracterizat de ploaie musonică și temperatură scăzută din ianuarie până în aprilie. Ceaiurile locale se pot distinge printr-un gust mai clar, un miros distinct și o aromă lungă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























17. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru
