

CHINA SENCHA - ceai verde
În istoria ceaiului verde găsim si piatra de hotar, de la ea incepe tradiția lungă de consum și începutul unei mari popularități. Este vorba despre Kissa Yojoki, Cartea ceaiului, care în 1191 a descris influența pozitivă a ceaiului asupra a cinci organe vitale importante. Puteti afla pe pielea sa că autorul lucrării extinse, este călugărul Zen Eisai,și nu a scris doar asa în vânt. Încercați ceaiul adevarat verde chinezesc. Fără impurități, doar frunze întregi!
Compoziție
Ceai verde China Green Tea 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde original din China oferă o infuzie galben-verde deschisă. Miroase foarte natural, ușor ierbos. În gust găsim note dulci, astringență medie și o reverberație de condimente. În general, China Sencha oferă o impresie proaspătă și pură.
Originea ceaiului
În general, ceaiurile verzi chinezești sunt cultivate în regiunile Fujian, Zhejiang, Yunnan, Wenshan sau Yun Ming. În majoritatea cazurilor, acestea sunt ceaiuri de calitate, care sunt produse după metode tradiționale și rețete dovedite. Am adus ceaiul China Sencha din regiunea Huang Shan. Poate fi tradus literalmente prin „munte galben”. Regiunea este situată în provincia Anhui din estul Chinei și este renumită pentru peisajele sale frumoase. Turiștii din întreaga lume îi admiră vârfurile de granit, izvoarele termale, pinii și stratul de zăpadă din iarnă. Dar, de asemenea, tipice pentru Huang Shan sunt grădinile de ceai, care asigură mijloace de trai pentru localnici și un ceai verde excelent pentru întreaga lume. Include China Sencha, care este cules din arbori de ceai chinezești locali (Camellia sinensis), dar produs conform unei rețete japoneze. După recoltare, care este de obicei efectuată de femei, frunzele de ceai sunt lăsate să se veștejească. Apoi, oarecum atipic pentru ceaiul verde chinezesc, sunt expuse la aburi în mod repetat pentru a opri oxidarea. În China, prăjirea într-o tigaie este mai des utilizată, datorită căreia ceaiul are o aromă ușoară de fum. Nu este cazul ceaiului China Sencha - după expunerea la aburi, frunzele sunt amestecate, uscate și sortate. Ceaiul rezultat amintește mai mult de gustul și aroma ceaiului Sencha japonez, dar există și Maeștrii ai ceaiului care recunosc diferențele subtile.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-4 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























26. 11.
28. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
