

YIN XIANG - ceai verde
Ceaiurile verzi nu pierd popularitatea. De aceea am adus special pentru voi o noutate din Guangxi. Elegant și proaspăt Yin Xiang a fost numit după prințul celebrei dinastie Qing. El a fost renumit pentru munca sa neobosită, pentru bunăstarea împăratului și in istorie pentru intervențiile sale impotriva inundațiilor. Ceaiul cu numele său vă va reîmprospăta neobositor și vă va salva de deshidratare.
Compoziție
Ceai verde YIN XIANG 100%Infuzie și gustul ceaiului
Un ceai frumos cu o infuzie frumoasă! Yin Xiang verde colorează apa într-un galben lămâiu iar încăperea o învăluie într-o aromă proaspătă, fructată. Gustul este astringent, foarte plin, cu o urmă de piersici. Acest ceai este excelent și pentru prepararea de ice tea.
Originea ceaiului
Gunagxi este o provincie situată în sudul Chinei, pe un teren de munte, lângă granița cu Vietnamul. Este întrețesută de nenumărate râuri iar turiștii o viezitează și pentru cunoscuta cascadă Detian, care separă China de Vietnam. Climatul din Guangxi este subtropical, verile sunt lungi și calde, temperatura medie anuală oscilează între 17 și 23 °C. Ceaiul verde este prelucrat de către localnici cu foarte mare grijă. La culegerea frunzelor plantei de ceai (Camellia sinensis) pentru producția de Yin Xiang, se urmărește un raport mare de muguri argintii. Acestea adaugă delicatețe ceaiului. Tehnologia de producție include veștejirea, opărirea (pentru a se opri oxidarea enzimelor) și rularea manuală foarte atentă a fiecărei frunze. Rezultatul este un ceai aspectuos, de culoare verde închis, cu frunze mărunte, rulate. După infuzare cu apă fierbinte, acestea se deschid complet.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























5. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
