075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

GINKGO BILOBA - pulbere

Cod: 1318

Gingko Biloba este cel mai vechi reprezentant al speciilor de plante de pe Pământ – o adevărată fosila vie. Dovezile geologice datează de peste 200 de milioane de ani și, deși pare un arbore de foioase, este un conifer. Este interesantă utilizarea sa în medicina populară. Persoanele care se ocupă de plantele medicinale îl recomandă pentru stres, durere și inflamație. Pulberea pură din frunze de ginkgo poate fi adăugată la piure sau supe, dar și în ceaiul verde sau de fructe. Sănătate!

Pachete mari:
Pachete mici:
90,0 Lei /250 g 36,0 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 3. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Natural
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani

Compoziție

Frunze de ginkgo biloba 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Pudra maro-cenușie are un gust natural, ușor dulce și puțin pământos. Nu se va dizolvă în băuturi, dar nu le afectează gustul. O puteți adăuga fără teamă în orice doriți.

ORIGINEA CEAIULUI

Ginkgo biloba poate fi recunoscut la prima vedere. Este un copac robust cu o coroană foarte distinctivă și frunze plate împărțite în doi lobi. Din perspectivă evolutivă, acesta este o treaptă intermediară între ferigi și angiosperme. Familia Ginkgoaceae își are originea la sfârșitul paleozoicului, dar în era terțiară majoritatea speciilor au murit. În prezent, putem găsi doar un singur reprezentant - Ginkgo. Pe Pământ crește de aproximativ 270 până la 300 de milioane de ani. A populat întreaga emisferă nordică, dar de-a lungul timpului a dat loc altor specii. În zilele noastre, Ginkgo-biloba este „acasă” în special în China, Japonia și parțial și în Europa. Pomii sunt folosiți nu numai ca arbori ornamentali în parcuri și grădini (apropo, cel mai vechi copac de ginkgo din lume are 4700 de ani), dar și ca sursă de hrană. În Asia, de exemplu, se consumă semințele prăjite. Se spune că pot reduce simptomele stării de ebrietate.

Dar atenție - utilizarea pe termen lung, în special de către copii, poate provoca intoxicații. Poate fi surprinzător faptul că frunzele de Ginkgo biloba au fost folosite în medicina naturistă doar de la mijlocul secolului XX. Deși conțin aproximativ 40 de substanțe active, iar în Asia de Est copacii așa de apreciați că se plantează în fața templelor, în atenția oamenilor de știință au ajuns abia acum 35 de ani. În prezent, extractele de frunze de Ginkgo sunt unul dintre cele mai răspândite suplimente alimentare din lume. Cel mai fiabil mod de a profita din plin de toate beneficiile oferite de frunzele de Ginkgo biloba este să le consumăm sub formă de pulbere. Toate substanțele sănătoase sunt introduse în organism. Beneficiile lor includ printre altele și capacitatea de a susține buna funcționare a creierului, a inimii și a ficatului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Puteți adăuga pulberea de ginkgo biloba în apă, suc, iaurt sau smoothie.
  2. În cazul preparării ceaiului se recomandă să adăugați peste 1 linguriță de pulbere 200-250 ml de apă.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SPIRULINA, pulbere - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SPIRULINA, pulbere - plantă

Nu are frunze nici rădăcini. Nu crește pe plantații nici în munții înalți. Totusi efectele acestui organism sunt incontestabile. Despre ce vorbim? Despre Spirulina,planta de apă dulce utilizată de azteci. Altele din așa numite alimente verzi, va puteti amesteca in smoothie, iaurt etc. Are culoare frumoasa de smarald și gust de iarba dulce-acrisor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,9 Lei /250 g 32,0 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 3. 2023

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf

Sincer - acest praf din rădăcina ierburilor ayurvedice nu o sa-l preferati pentru gust delicios. Veti fi entuziasmati pentru beneficiile sale binefacatoare de-a lungul secolelor pentru cei care cauta medicină naturală. Ashwagandha readuce putere in toate domeniile de sănătate pe care le puteți imagina. Nu degeaba se ocupa de ea peste 200 de studii profesionale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,9 Lei /250 g 31,5 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 3. 2023

GOTU KOLA - pudră
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOTU KOLA - pudră

Se numește piatră de apă din India sau hrană pentru creier. O plantă târâtoare care poate fi văzută în zonele umede din Asia și în partea de sud-est a SUA. Frunzele fac parte din lista de alimente ale oamenilor din Sri Lanka, Thailanda și Vietnam. Pulberea din centenella este folosită în medicina chineză și ayurvedică și este recomandată în infecții, anxietate, răni și probleme de memorie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
86,0 Lei /250 g 34,4 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 3. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »