CEYLON DIMBULA OP I - ceai negru
Luna august lovita de monzune, majoritatea lui ianuarie este uscat. Nu este ușor ceaiului de la Ceylon Dimbula. Dar pentru că plantațiile sunt printre cele mai bune din lume, Ceylon Dimbula este o clasa ordinala. Puțin picant, puternic și perfect astrigent. Ceaiul adevarat pentru experti adevarati!
Compoziție
Ceai negru Ceylon DIMBULA OP I 100%Infuzie și gustul ceaiului
Un ceai bun cu o infuzie roșie portocalie închisă are într-adevăr un gust autentic. Există o acuitate discretă, dar extrem de plăcută, care revigorează întreaga compoziție.Astrigența este maxima, dar omul cel bun va aprecia acest lucru. Dacă aveți nevoie să înmuiați ceaiul, adăugați o picătură de lapte.
Originea ceaiului
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.