

DARJEELING TGFOP 1 GIELLE - ceai negru
Americanul ar striga"uimitor", germanul ar exclama "wunderbar", noi strigam in ceha "juchú"! O alta delicatesa din Darjeeling, ceaiul negru adevarat din India, este aici. Numele sau a primit dupa raul din India care este limpede si curat, în gustul său puteți găsi flori din Himalaya, aroma lui vă aminteste dimineața proaspătă în munți. Datorita teinei, Darjeeling TGFOP 1 Gielle va imbunatateste starea de spirit si taninele linistesc stomacul. Vă sfătuim bine - încercați!
Compoziție
Ceai negru Darjeeling TGFOP 1 Gielle 100%Infuzia și gustul ceaiului
Darjeeling TGFOP 1 GIELLE este o clasă foarte bună de ceai indian din recolta de primăvară. Infuzia lui este puțin mai deschisă la culoare decât la alte Darjeeling, gustul însă este plin, armonios și floral de dulce. Aroma unică, pură face din el favoritul multor iubitori de ceaiuri. Australienii în special cântă ode acestui tip de Darjeeling.
Originea ceaiului
Prima recoltă nu este la fel de bogată ca cea următoare, pe de altă parte excelează prin frunzele mai mărunte, cu o pondere mare de muguri și un gust deosebit de plăcut. Ceaiurile tinere sunt cerute în întreaga lume, în două până la patru săptămâni de la procesare sunt transportate la burse, unde se duce o mare luptă pe ele. De Darjeelinguri cele mai bune este interes îndeosebi în Rusia și Germania. Gurmanzii locali organizează petreceri speciale de ceai, în cadrul cărora testează recolta și prin intermediul rețelelor sociale, poartă dezbateri extinse despre ceaiuri.
Frunzele cele mai tinere se culeg de pe arborii de ceai (Camellia sinensis var. Assamica) în a doua săptămână a lunii martie. După ce sunt transportate la fermele de procesare, se lasă să veștejească și fără a fi sfărâmate sau rulate, trec prin procesul de fermentare. Prin intermediul ei, în condiții de temperatură și umiditate controlată, are loc oxidarea enzimelor și accentuarea aromei și tăriei ceaiului. Darjeeling TGFOP 1 GIELLE este fermentat numai ușor, de aceea și culoarea lui este mai deschisă. Următorul pas este uscarea cu aer cald. Și acesta este atent monitorizat. În timpul fermentației și uscării se formează caracterului ceaiului, iar prin acești doi pași delicați se poate prepara un ceai de calitate excepțională, dar și unul mediocru și fără valoare. Dacă dați peste un ceai negru cu miros de caramel sau aromă puternică de pâine prăjită, atunci este vorba de frunze prelucrate necalitativ.
Darjeeling TGFOP 1 GIELLE este, în conformitate cu standardele acceptate la nivel internațional, un soi foarte apreciat cu conținut ridicat de silver tips - muguri argintii acoperiți deperișori. Cifra desemnează cea mai bună calitate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
