

DARJEELING MARGARETS HOPE - ceai negru
După speranța Margaretei intindeti mana rapid. Darjeeling din grădina unică nu se aduce cu vagoane pe piață. Dimpotrivă. Margarets Hope este o faimoasă grădină de ceai, la 32 km de Darjeeling.
Compoziție
Ceai negru DARJEELING DE MUSCATEL 100%Infuzia și gustul ceaiului
Descrierea gustului acestui ceai este o sarcină demnă de un poet. Dar putem încerca - Darjeeling Margarets Hope Sper o veți recunoște după frunzele mici și ușor încrețite. Când le mirosiți, puteți eventual identifica ciocolata amară și un strop de rom. În orice caz, are un miros plin și cald. Oricine gustă, regăsește un gust dens, dulce, cu tonuri de fructe și lemn rar. În final, este însoțită de o atingere minunată de nucșoară. Infuzia are o culoare brun-roșcată saturată.
Originea ceaiului
Darjeeling din grădina Margarets Hope este cerut de entuziaștii din întreaga lume. Acesta se află în regiunea Kurseong, care, de la înălțime, ar putea arăta ca un peisaj de basm cu o cale ferată și o mulțime de verdeață. Ceaiului local i se acordă o atenție deosebită. De aceea are un gust deosebit. Este legată de el o poveste, pe care ar fi păcat s-o n-o amintim. Grădina se numea odată Bara Ringtong. La începutul secolului XX, managerul său, domnul Bagdon, a decis să arate frumusețea Darjeelingului indian fiicei sale, Margaret. Au urcat într-o barcă din Anglia și au pornit într-o călătorie lungă. Atât de mult se bucurau amândoi că o să vadă dealurile verzi și grădinile de ceai ...
Din păcate, Margaret nu și-a atins visul. A murit înainte să poată vedea frumusețea Indiei. În onoarea ei, numele grădinii de ceai a fost schimbat în Margarets Hope. De asemenea, merită menționată zona în care este situată grădina. În istoria antică , înaintea sosirii britanicilor, Kurseong era parte a Regatului Sikkim. Pentru că se află în munți, are un climat rece și uscat. În 1835, coloniștii l-au declarat loc ideal pentru reconvalescența soldaților răniți și au construit un sanatoriu pentru ofițerii militari și civili cu familiile lor. Kurseong este înconjurat de nenumărate grădini de ceai.
Găsim aici însă și monumente religioase, muzee și o cale ferată minunată. Ceaiul din acest loc renumit este produs conform tehnologiei antice. Frunzele de ceai trebuie smulse în primele zile ale lunii martie. Deoarece arbuțtii cresc pe pante abrupte, nu este o muncă ușoară. La ferma de prelucrare, frunzele verzi sunt lăsate să se ofilească și să fermenteze. În funcție de lungime și temperatură, rezultă gustul, aroma și, până la urmă și culoarea ceaiului. După o fermentație foarte controlată, ceaiul este uscat cu aer cald, sortat și ambalat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru
