

DARJEELING FTGFOP 1ST FLUSH SIRUBARI TEESTA - ceai negru
Asa cum șampania adevărată nu se face în Moravia de Sud, adevăratul Darjeeling nu va crește în Alpi. Culoarea, gustul și mirosul său specific il formează climatul dealurilor Himalaya. Acolo, este cules cu mâna de culegatoare frumoase, trece prin procesul de ofilire, rulare și uscare. Numai în nord-estul Indiei creste ceaiul exclusiv favorizat în mediul rural englez și în familia regală. Darjeeling este doar unul.
Compoziție
Ceai negru Darjeeling FTGFOP 1ST Flush Sirubari Teesta 100%Originea ceaiului
Clima și altitudinea sunt cele care determină culoarea, gustul și timpul de recoltare al acestui ceai excepțional. Darjeeling crește numai în Bengalul de Vest. Datorită lui, India este un producător important de ceai, care este un produs de renume mondial. În prezent există 86 de grădini de ceai în Darjeeling, care produc aproximativ 10 milioane de kilograme de ceai pe an.
Povestea și infuzia ceaiului
Povestea sa a început în urmă cu aproximativ 150 de ani, când un chirurg civil al serviciului medical indian Dr. Campbell a plantat în grădina sa mai mulți arbori de ceai, ale căror semințe le-a adus în secret din China. Arborii de ceai au devenit foarte populari, iar guvernul britanic a fost, de asemenea, interesat în dezvoltarea plantațiilor.
Darjeeling FTGFOP 1st Flush Sirubari Teesta aparține familiei de ceaiuri cu renume mondial. Este cultivat pe plantația Sirubari din partea de nord-vest a ținutului Darjeeling. Acronimul FTGFOP (Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) din denumirea sa indică cantitatea și calitatea celor mai fine frunze - Darjeeling are mai puțini muguri albi conform acestei clasificări iar calitatea sa este de top. Infuzia din acest ceai are o culoare aurie, în gust recunoaștem elemente proaspete picante și dulceață netedă. Frunzele provin din prima recoltă, care are loc la mijlocul lunii martie. În timpul producției, Darjeeling nu oxidează 100%, se menționează aproximativ o fermentare de 90%. Prin urmare, frunzele sale nu sunt maro închise sau negre, dar își păstrează o culoare verde închisă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Darjeeling adăugații apă clocotită de 100 °C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP 1 GIELLE - ceai negru

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru
