

DARJEELING BPS First Flush BIO SINGTOM - ceai negru
Plantajele de ceai la Darjeeling apartin de ani de zile, în Singtam au fost înființate tocmai la mijlocul secolului al XIX-lea. Acestea se concentrează exclusiv la cultivarea produselor in calitate bio, pe accesul Fair Trade si trafic ecologic. Garden Singdom Tea Estate este preferata de turiști. În special, vegetarienilor și veganilor oferă sejururi în mijlocul naturii frumoase cu produsele BIO-certificate.
Compoziție
Ceai negru Darjeeling Bio Singtom 100%Infuzia și gustul ceaiului
Gustul aromat, proaspăt cu tonuri de fructe, infuzie de culoare chihlimbarului, aromă natural dulceagă. BIO Darjeeling „Singtom“ va fi pe gustul celor care beau ceaiul negru numai la muncă, dar și iubitorilor de ceai, care caută filozofie și stil de viață în această băutură delicioasă. Pe placul tuturor, va fi cu siguranță calitatea sa bio.
Originea ceaiului
Am adus acest ceai negru pur din plantația Singt Plantation, care se află în Darjeelingul indian. După unii, este vorba despre cea mai veche grădină de ceai locală. Fondată în 1852, astăzi este specializată în cultivarea ecologică de ceai și este un obiectiv bine venit de turiștii care susțin un stil de viață sănătos și o abordare filosofică a naturii. În Singtom găsesc cazare frumoasă, frumuseți naturale minunate, cu vederi uimitoare la vârfurile Himalaya și o demonstrație a agriculturii, care funcționează în armonie cu mediul înconjurător.
Arborii locali de ceai (Camellia sinensis) sunt un soi special de Assam. Sunt cultivate în calitate bio, ceea ce înseamnă că nu trebuie să intre în contact cu îngrășămintele artificiale, stropirile chimice sau organismele modificate genetic. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acestora nu perturbă sistemele naturale și este supusă unor standarde stricte. În Darjeeling, ceaiurile sunt recoltate de mai multe ori pe an. Darjeeling BIO "Singdom" provine de la prima recoltă, frunzele sunt prin urmare mai mici și infuzia mai delicată.Încă înainte de răsărit, femeile însărcinate cu recoltarea pornesc pe plantații, pentru a umple manual, frunză cu frunză, coșurile mari de bambus. În fermele de prelucrare, frunzele arborilor de ceai sunt lăsate la veștejit și fermentat. Oxidarea naturală a enzimelor este esențială pentru producerea ceaiului premium. O supraveghează managerul plantației, care monitorizează umiditatea frunzelor și temperatura ambiantă. Aceasta se păstrează de obicei în jur de 28 °C. Și următorul pas - uscarea cu aer fierbinte, are o influență mare asupra rezultatului. Ceaiul ars poate fi identificat prin miros de caramel. În cele din urmă, ceaiurile sunt sortate, ambalate și le sunt aplicate certificate de produse BIO.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

MASALA CHAI - ceai negru
