

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
Daruiti toată cafeaua soacrei dvs. și răsfățați-vă cu acest ceai negru clasic. Nu are efect precum cafeaua, are capacitatea de a vă menține proaspăt și în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp. Assam Hatimara CTC BOP are un gust delicios, cremos, dulce. De asemenea, vă uimeste si cu pregătirea rapidă. Descoperiți pasiunea pentru ceai!
Compoziție
Ceai negru Assam Hatimara CTC BOP 100%Mai multe despre ceai
India este considerată leagănul ceaiului și Assam este locul în care crește o specie deosebită de arbore de ceai chinezesc numită Assamica. Se caracterizează prin frunze mari de ceai și, de asemenea, prin condiții geografice specifice necesare în care se dezvoltă cel mai bine. Spre deosebire de alți arbori de ceai, Assamica are nevoie de altitudine minimă, precipitații abundente și umiditate ridicată. Exact astfel este zona de pe malul miticului fluviu Brahmaputra. Datorită combinației „cu efect de seră” a tuturor factorilor naturali, localnicii sunt capabili să cultive și să exporte ceaiuri extrem de delicate și de înaltă calitate către întreaga lume.
Prelucrarea ceaiului
Pentru ceaiul Assam Hatimara CTC BOP frunzele de ceai se prelucrează în mod tipic. Abrevierea CTC înseamnă Crushing (zdrobire) – Tearing (rupere) – Curling (rulare). Prin urmare, este clar că după culegere, frunzele ofilite sunt zdrobite, rupte și rulate în bile mici într-o rolă specială. Sucul eliberat se adaugă din nou la frunze. Apoi urmează la ceaiurile negre fermentația obișnuită și uscarea cu aer cald. Ceaiurile procesate prin tehnologia CTC se caracterizează printr-o infuzie foarte tare, închisă la culoare cu un gust plin.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru
