

DARJEELING FIRST FLUSH LUCKY HILL - ceai negru
Imaginați-vă: dealuri verzi înalte acoperite de ceață, ploaie fină, aer proaspăt rece. Deasupra capului zboara o pasare, în depărtare o turmă de elefanți. La orizont apare Kanchenjunga (tibetan: cinci trezorerii mari de zăpadă) ... Într-un peisaj atat de frumos, nu poate creste un ceai obișnuit. Darjeeling este o legendă. Are o infuzie superbă de chihlimbar și gustul cu adevărat plin, intens. Este dragoste la prima gustare.
Compoziție
Ceai negru Darjeeling First flush Lucky Hill 100%Infuzie și gustul ceaiului
Vă aducem ceva proaspăt și foarte tradițional. Amestecul de ceaiuri negre din grădinile Darjeelingului mitic va atrage un consumator regulat și un specialist în ceai. Are o aromă foarte aromatică, cu amărăciune plăcută și tonuri astrigente, fără de care Darjeeling nu ar fi ceea ce este. Infuzia are o culoare frumoasă aurie închisă, miroase frumos acrisor..
Originea ceaiului
Darjeelingurile remarcabile cresc foarte mult în munții din nord-estul Indiei. Darjeeling este situat la o altitudine de 1830 de metri, deci se caracterizează printr-o temperatură medie anuală mai mică și precipitații frecvente. La orizont oriunde ochiul poate vedea, peste tot există dealuri verzi acoperiți cu arbuști de ceai chinezesti, pe plantații selectate, traversate cu specia asamica. Deoarece clima și altitudinea nu rasfată arborii de ceai pe tot parcursul anului, frunzele lor sunt cultivate din aprilie până în octombrie. Darjeeling First Flash Lucky vine de la prima recoltă, care are loc la jumătatea lunii martie, după ploile de primăvară. Atunci frunzele de ceai sunt deschise la culoare și au doar o ușoară amărăciune.
Recoltarea ceaiului
Deși ceaiul Darjeeling este comercializat ca "negru", aproape toate trec prin oxidare imperfectă (aproximativ 90%), cultivarea lor, recoltarea și producția sunt sub supraveghere strictă, astfel încât unele plantații de ceai nu sunt cultivate, deși este creșterea în Darjeeling, nu sunt certificate ca fiind adevărate. Important este de exemplu ca arbustii de ceai sa crească la o altitudine de cel puțin 914 de metri, să fie cel puțin 40% din specia chinensis iar temperatura medie în timpul recoltei între 5 și 20 ° C.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Darjeeling adăugații apă clocotită de 100 °C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























2. 5.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP 1 GIELLE - ceai negru

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

DARJEELING MARGARETS HOPE - ceai negru
Ați vizualizat
