

DARJEELING SECOND FLUSH FTGFOPI - ceai negru
Intens, dar in acelasi timp fin, delicat, strangator și delicios. Darjeeling este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume. Nu in fiecare an este recolta buna în regiunea alpină, dar cu atât mai mare este grija pe care o fac cultivatorii. Nici voi nu vei fi lipsiti de ea. Il veti cunoaște în efectele, gustul și aroma lui. Darjeeling Second Flush FTGFOPI aduce motorul Dvs interior la viteză mare!
Compoziție
Ceai negru Darjeeling Second flush FTGFOP 100%Infuzia și gustul ceaiului
Darjeeling Second Flush FTGFOPI se caracterizează printr-un gust delicat, răcoritor și o infuzie plină. La final se poate ivi o reverberație florală, pe cerul gurii rămâne o dulceață plăcută combinată cu astringență naturală. Din punct de vedere complex, acest ceai este evaluat ca rotunjit, fără elemente perturbatoare.
Originea ceaiului
Printre ceaiurile negre, Darjeelingurile sunt o reală bijuterie. Se cultivă doar într-un teritoriu limitat al colinelor submontane ale munților Himalaia, în apropierea fostului oraș colonial Darjeeling. Aproape o sută de plantațiile de ceai sunt situate la o altitudine de aproximativ 2000 de metri. Le lucrează în cea mai mare parte angajați ai fermelor de familie mici, în care meseria se transmite din generație în generație. Bărbații au în grijă îngrijirea plantelor de ceai pe tot parcursul anului, iar femeilor le revine recoltarea frunzelor. Pe terenul dificil aceasta este realizată manual și implică urcarea dealurilor și coborârea versanților abrupți cu coșurile pline. La plantele de ceai (Camellia sinensis) se pornesc tinerele fete si femeile indiene bătrâne dimineața devreme, înainte să cadă roua. Darjeeling Second Flush FTGFOPI Flush provine din a doua recoltă, care se realizează de obicei de la mijlocul lunii mai până la începutul lunii iunie. Frunzele sunt lăsate ușor la veștejit, apoi sunt rulate și lăsate să fermentaze natural. În timpul acesteia are loc oxidarea enzimelor și schimbarea culorii, gustului și mirosului. Toți pașii producție ceaiului Darjeeling sunt strict supravegheați, fermentarea nu trebuie să depășească mai mult de 90 la sută, concret stabilită este și temperatura în timpul uscării ulterioare.
Anual, se produc doar aproximativ 10 mii de tone de ceai în regiunea Darjeeling. Deoarece există o cerere mare pentru el, nu de puține ori se întâmplă să fie prezentat drept ceai Darjeeling autentic unul similar, dar produs în altă parte și în alte condiții. Producătorii au început să se protejeze astfel prin marca de certificare. Este vorba despre un logo rotund cu titlul Darjeeling și imaginea unei fete (din profil) ținând o crenguță a plantei de ceai.
Termenul FTGFOPI (Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) în denumirea acestui ceai, se referă la un soi foarte apreciat provenind din plantație înalt-muntoasă, produs cu grijă excepțională.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP 1 GIELLE - ceai negru

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru
